Ero Sierra ja SilveradoSierra vs Silverado

On syy, miksi kahden eri valmistajan samanlaisia ​​ajoneuvoja. Sierra on pidetty yhtenä tunnetuimmista avopakettiautoista valmistama GMC. Silverado Chevrolet on paljon ihailijoita, koska se antaa kova kilpailu Sierra. Molemmat ajoneuvot ovat monipuolisia ominaisuuksia joista osa voidaan verrata keskenään.

Chevy käynnisti uusimman pick, 2011 Silverado HD. GM haluaa aina tehdä paremmin Sierra kun se tulee osoitus sen 'truckiness' verrattuna Silverado. Vertailu vuonna 2009 Sierra ja 2009 Silverado kertoo meille kaikille, että meidän tarvitsee tietää molempia kuorma paremmin. GM päätti tehdä Sierra HD pickup Behemoth. Yleinen siluetit molemmat autot ovat melko samanlaisia.

Hytti Uuden Silverado on paljon tasaisempi kuin sen edeltäjä malli 2007 Silverado. Chevy on käytetty parannettu eristeet, joita käytetään maastureita. Se on myös tehnyt joitakin parannuksia aerodynamiikka vähentää tuulen kohinaa. Chevy tarjoaa sekä työn suuntautunut ja SUV sisätilat sen WT, LS, LT ja LTZ malleja. Chevy Silverado malleissa vakauden sähköinen järjestelmä paitsi V6 malleissa. Sierra tarjoaa myös eri hytti malleja aivan kuten Silverado. Työ kuorma ja SLE mallit on suunniteltu ottaen inspiraatiota apuohjelma sisätilat. Viiva muotoilu vaihtelee Sierra 's SLT malli, jossa se tarjoaa parannetut materiaalit ja BOSE. Muut vaihtoehdot sisältävät 10-osaisen säädettävä kuljettajan' istuin ja lämmitetty tuulilasin pesinjärjestelmä. Sierra V8 malli tulee elektroninen ajonvakautusjärjestelmä. Sekä Sierra ja Silverado ovat tilavia ja hyvin järjestetty.

Silverado tarjoaa viisi moottorin kokoa valita: 4. 3-litrainen V6, 4. 8-litrainen V8, 5. 3-litrainen V8, 6. 0-litrainen V8, ja 6. 2-litrainen V8. Lähetys vaihtoehdot ovat neljän nopeuden automaattinen ja kuusivaihteinen automaattivaihteisto. GMC Sierra on kahdeksan moottorit ja viisi keskeytykset valita. Sierra on varustettu katolle asennettu ja turvaverhot.

Ilme ja muotoilu sekä kuorma vaihtelee ja on täysin perustuu ostajan 'makuun siitä kumpi näyttää houkuttelevalta. Chevy Silverado sisältää kaksi etuturvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, ja rengaspaineiden valvontajärjestelmä. Sierra sisältyy katolle asennetut ja turvaverhot on SLE ja SLT optiona. Silverado tarjoaa StabiliTrak elektroninen ajonvakautusjärjestelmä taas Sierra kuuluu elektroninen ajonvakautusjärjestelmä vakiona V-8 mallia.

Ei ole paljon eroa hintaluokassa kahden mestariteoksia. Uusin malli Chevy Silverado erilaisia ​​avopakettiautoista on opined suunniteltava yhteisen pickup kuljettaja taas GMC Sierra koetaan suunniteltava hienostunut ja tyylikäs kuljettaja.

Yhteenveto:

1. Sierra valmistetaan GMC taas Silverado valmistaa Chevrolet.2. Chevy Silverado on viisi moottorin kokoon ja kaksi lähetysasetuksista

kun taas GMC Sierra tarjoaa kahdeksan moottorit ja viisi keskeytykset.

3. Silverado on suunniteltu yhteinen pickup kuljettaja taas Sierra on

suunniteltu hieman kallis.

4. ulkonäkö kaksi kuorma vaihtelee hieman ja jää ostajalle 's

etusija.

5. Silverado antaa omistajat vapauden räätälöidä kuorma taas