Ero Hydraulic Crane ja alustainen nosturiHydraulic Crane vs alustainen nosturi

Sekä hydraulinosturit ja telaketjunosturit käytetään rakennustyömailla ja muilla aloilla, jotka vaativat hosting tai nostamalla erittäin suuri tai erittäin raskaita esineitä. Molemmat laitteet ovat nosturin ominaisuus tehdä velvollisuus nosto ja liikkuvat kuormat, lastista, ja mitä tahansa materiaaleja, joita olisi siirretty toiseen paikkaan.

Molemmat laitteet on samoja osia C masto, kääntörakenteeseen yksikkö, puomin, moottori, kappaleet (jos nosturi on liikkuvaa tyyppiä), valvonta-alueeseen, ja toimii ohjaamo. Nosturit mahtuu koukku välineenä kuorman nostamiseksi ja suuri vastapainon palloja.

Hydraulinen nosturi tulee muodossa kuorma ja luokitellaan kuormanosturien kun Telaketjunosturin on eräänlainen nosturi itsessään ja on mahdollisuus liikkua sivuston paikasta toiseen, koska sen telaketjuilla .

Hydrauliset nosturit saavat virtansa sisäinen hydrauliikkajärjestelmän muodossa tavanomaisen kahden hydraulipumppujen. Hydraulipumppuihin antaa sille tarpeeksi voimaa nostaa paljon painoa säännöllisesti. Hydraulinen nosturi voi ilmetä eri nosturin malleja ja tyyppejä. Yleisin hydraulinen nosturi suunnittelu on hydraulinen Nosturin. Hydraulinen nosturi voi olla rautatie pyörillä tai telaketjuilla koska sen tapa liikkumiskyky.

Toisaalta, joka on tela-alustainen nosturi on ominaista eri ominaisuuden C radan ja propulsiojärjestelmän. Rata järjestelmä on perusta koko koneen ja antaa laitteiden kanssa vakauden liikkuvuuden.Indeksointirobotti nosturi on sopivat laitteet pienten ja keskisuurten sivustoja. Muut ominaisuudet nosturi ovat, että ne ovat raskaita, suuria, ja ne on koottu asennus- ja purkaa käytön jälkeen. Tämän tyyppinen nosturi kykenee myös matkustaa kuorman.

Indeksointirobotti nosturi on laitevalinta sivustoja epätasaisessa maastossa, kaikenlaisessa maassa, ja kaikissa sääolosuhteissa. Indeksointirobotti nosturi on 'extra-vahvuus nosturi version' ja täydellinen tahansa maastossa sivustoja. Hybridi molempien nosturi on hydraulinen tela nosturi. Siinä yhdistyvät piirteitä sekä nostureita mahdollistavat kuorman ja nosto lisää kuormia paikasta toiseen paikka.

Turvallisuus ja varovaisuutta aina harrastaa läheisyydessä näiden kahden laitteita. Nämä kaksi nosturia ovat yleensä käsittelemään suuria määriä painoa, ja laite itsessään on huomattava pala paino. Ihmiset, jotka toimivat näiden koneiden tietää turvallisuus menettelyjä ja asianmukaisen käytön koneiden saadakseen työtä ilman pienintäkään mahdollisuutta vahinkojen kun työmaalla.

Yhteenveto:

1. Sekä nostureiden ovat keskeiset osat nosturilla. Tärkein ominaisuus hydraulinen nosturi on sen hydraulinen järjestelmä, joka mahdollistaa nosturin liiku Telaketjunosturin ominaisuuksia radan ja propulsiojärjestelmän.
2. hydraulinen nosturi on yleensä muodossa hydraulisen Nosturin kun Telaketjunosturin on eräänlainen nosturi itsessään.
3. Osana ajoneuvonostureihin hydraulisten Nosturin voi joko rautatie pyörillä tai telaketjuilla keinoja liikenteen taas Telaketjunosturin vain on telaketjuilla.
4. telaketjunosturit pidetään raskaampia ja suurempia hydraulisia nostureita. Lisäksi on ollut tarpeen koota käytettäväksi ja sen käänteinen prosessi käytön jälkeen.
5. telaketjunosturit ovat erittäin hyödyllisiä karkea alueilla tai epätasaisessa maastossa, kun hydraulinen Nosturin on parempi tasaisilla pinnoilla.