Ero Jeep Wrangler MallitJeep Wrangler Mallit

Jeep Wrangler on neliveto maastoajoneuvo. Tämä ajoneuvo on SUV (SUV), joka valmisti Chrysler alla Jeep tuotemerkin. Tämä ajoneuvo on perustettu ja perustettiin vuonna 1987. Nyt Jeep Wrangler on sen neljännen sukupolven. Käsite Wrangler otettiin jeeppejä toisen maailmansodan. Jeep Wranglers pystyivät luomaan erilaisia ​​Jeeps ja niiden muutoksia.

On parasta erottaa kunkin mallin muista. Tämän, se on helpompi päättää, mikä Jeep pitäisi ostaa. Mutta tulet huomaamaan, että uusin tyypit Jeep Wrangler ovat parhaita tiellä asetuksista.

Vuodesta CJ tai toisen maailmansodan jeeppi, Jeep loi Jeep YJ aikana 1987. The American Motors Corporation teki YJ Jeep mukavampi ajaa tiellä. Sen sijaan, että ajetaan maastossa, Jeep YJ voidaan nyt ajaa tiellä, jotta useammat kuluttajat, jotka tarvitsevat ajoneuvojen tiellä asetus olisi niiden tarpeet täyttyvät. Se muistuttaa paljon CJ7; kuitenkin, Jeep YJ on suurempi ja paljon muuta mukavaa verrattuna CJ. YJ on kolmenlaisia: YJ Islander, YJ Renegade, ja verhoiluun taso Jeep YJ.

Kun YJ, 1997 Jeep Wrangler syntynyt, ja tämä on Jeep TJ. Se on helpompaa tyyli käsiteltävissä tiellä. Se antoi myös vanhan koulun ympäri lampulle CJ. Lisäksi moottori on nopeampi ja voimakkaampi kuin Jeep YJ. On oikeastaan ​​kahdenlaisia ​​TJ malleja markkinoille. Nämä kaksi erilaista ovat: TJ Wrangler Rubicon, ja TJ Wrangler Unlimited.

Vuoden 2007 uusi malli korvasi Jeep TJ. Tämä uusi rotu Wrangler on niin paljon helpompaa ja helppokäyttöinen erityisesti tiellä. Paitsi, että tämä malli on niin paljon suurempi verrattuna CJ ja YJ. Tämä malli on kaksi versiota, nimittäin Saharan ja Rubicon.

Myös uusin 2010 mallia. Se on täynnä viihdyttävä tekniikoita, että voit 't löytää vanhemmat mallit. Sen aurinkolipat ja peilit tekevät tietoisesti tai ylpeä asenne kasvaa Fonder.

Nämä Jeeps ovat hyvin suosittuja markkinoilla kokonsa vuoksi. Se 's on mukava käytettynä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Jeep Wrangler on hyvin suosittu. Jeep Wrangler on myös monia hämmästyttäviä ominaisuuksia, kun se tulee teknisiä näkökohtia, kuten kaiuttimien ja monia muita asioita.On vielä niin paljon erityisiä malleja varten Jeep Wrangler, mutta nämä ovat merkittävimmät Jeep mallit niiden joukossa.

YHTEENVETO:

1.

Suurin ero kaikki nämä mallit on päivä, jona ne tehtiin. CJ oli tärkein malli tämän Jeep. YJ oli ensimmäinen virallinen Jeep Wrangler, ja TJ oli viimeisin.
2.

Seuraavaksi ero on koko. Suurin Jeep Wrangler on uusin tyyppi Jeep Wrangler.
3.