Ero DX ja LXDX vs LX

Honda Motor Company Limited on japanilainen moottoripyörä ja autonvalmistaja. Se on maailman 'suurin moottoripyörä valmistaja ja kuudenneksi suurin autonvalmistaja maailmassa. Sen lisäksi moottoripyörien ja autojen, se tuottaa myös merimoottoreita, generaattorit, puutarhan laitteiden, ja ne ovat viime aikoina mukana robotiikan tutkimukseen ja ilmailu.

Heidän ensimmäinen venture autojen valmistus oli vapautumista vuonna 1963 ja T360 mini-pick. Nykyisin se valmistaa useita suosittuja automuotoilulla kuten Accord, Odyssey, ja Civic. Nämä autot ovat erilaisia ​​koristeita, jotka ovat ominaisuuksia, jotka he ovat koostuu vakiovarusteena että jokainen auto kuljettaa. Kaksi suosituimpia leikkaa ovat DX ja LX.

DX on sen perus leikata tavallisella, käsivaihteisto vaikka yksi voi olla automaattivaihteiston, jos hän haluaa. Se on Honda autot 'perusominaisuudet ja vakiovarusteena. Se on halvin hintaisiin Honda auto, joka sisältää perustiedot auton lisävarusteita, kuten: sähköiset ikkunannostimet, ikkuna defroster, ja kauko runko vapautumista. Voidaan myös ilmastointi ja audiojärjestelmä asennettu.

Se on sohc i-VTEC 140hv moottori, joka mahtuu 1 8 litraa, etu- levy ja takana rumpujarrut, jotka ovat tehostettu, jossa kaikki ovenkahvat ja peilit musta. Turvallisuus ominaisuuksia ovat kolmen pisteen turvavyöt muistutuksia kuljettajan ja etumatkustajan 'istuimia, useita kynnyksen turvatyynyt edessä sekä turvaverhot, ja se on myös varustettu alempi ankkurit ja kiinnitysvaijerit lapsille (LATCH) ja lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS).LX, toisaalta, on parannettu versio DX ja on enemmän ominaisuuksia lisätään jo DX. Sen arvo paketti sisältää: ilmastointi ja audiojärjestelmä, ja sen ovet ja peilit ovat kaikki kehon väri. Se on sama moottori kuin DX, mutta se on älykäs, multi-näyttö (i-MID) valvonta ja värin TFT-näyttö. Se on myös sama turvatyynyt ja turvavyön laitteiden DX sekä LATCH ja ABS.

Se on kalliimpi kuin DX muutama sata dollaria takia tehostetun tai lisätty ominaisuuksia, kuten turvajärjestelmä kauko merkintä ja keskuslukitus.

Yhteenveto:

1. Honda autot ovat DX ja LX kiinteyttää, jossa DX sen alkeellisinta leikata, kun LX on parannettu versio DX.
2. Sekä DX ja LX on sama moottori, mutta kun LX sisältää ilmastointi ja audiojärjestelmä, DX ei.
3. Molemmat leikkaa myös samat jarru- ja turvavyön järjestelmiä, mutta LX on varustettu kauko-osuusjärjestelmään, kun DX ei ole.
4. ovet ja peilit DX ovat kaikki mustia, kun ovet ja peilit LX ovat kehossa väri.
5. LX on kalliimpaa kuin DX.