Ero kerning ja seurantaKerning vs Tracking

Välistys ja seuranta ovat termejä, joita käytetään viitaten väli merkkien välissä. Jokainen ihminen on sekaannusta välistys ja seuranta, ja he ajattelevat, että on tuskin mitään eroa näiden kahden välillä. Useimmat ihmiset ovat hämmentyneitä, koska he ajattelevat, että nämä kaksi käsitettä voidaan vaihtaa keskenään. Tosiasia on, että on olemassa monia eroja välistys ja seuranta, ja niitä käytetään eri tavoin.

Mikä on kerning ja mitä se täsmentää? Välistys käytetään pääasiassa lisäämällä tai vähentämällä välien parien kirjaimia. On myös sanottu, että välistys on tilaa säätö kahden merkin tasapainottaa suhteelliselle muotoja. Esimerkiksi kirjainta jälkeen 'T' tuntuvat näkyvän kaukana jos asianmukaista fonttilimitystä ei tehdä. Jos asianmukaista välistys ei ole tehty, valkoinen tila tulee näkyvämpi. Kun välistys on tehty sitoa merkkiä lähelle, niin kaikki merkit on estetiikkaa.

Missä on parivälistystä pääasiassa sovellettu? Sitä sovelletaan pääasiassa otsikoita ja iso-tyyppinen kirjaimia visuaalinen vaikutus, enemmän näkyvyyttä, tai houkutteleva visuaalisesti.Nyt voimme nähdä, mitä seuranta on. Se on mitta välisen tilan kirjaimet. Kun seuranta on tehty, se suurentaa tai pienentää tilaa merkkien välillä, ja sitä sovelletaan kaikkiin merkkejä tekstissä. Jos asianmukaista seuranta ei tehdä, on olemassa mahdollisuus, että luettavuus on vaikuttanut. Sinulla on mahdollisuus kiristää tilaa saada enemmän merkkejä linja. Voit myös laajentaa tilaa, jos sanat ovat ahtaat tai teksti on raskas helpompi lukea.

Yhteenveto:

1. kerning käytetään pääasiassa lisäämällä tai vähentämällä välien paria kirjeitä. On myös sanottu, että välistys on tilaa säätö kahden merkin tasapainottaa niiden suhteellinen muotoja.
2. Jos oikea välistys ei ole tehty, valkoinen tila tulee näkyvämpi. Kun välistys on tehty sitoa merkkiä lähelle, niin kaikki merkit on estetiikkaa.
3. Seuranta on mitta väli kirjaimia. Kun seuranta on tehty, se suurentaa tai pienentää tilaa merkkien välillä, ja sitä sovelletaan kaikkiin merkkejä tekstissä.