Ero Civic ja SkylineCivic vs Skyline

Skyline on rivi autojen valmistaja Nissan. Alunperin se tehtiin Prince Motors Company vuodesta 1957 ennen sulautumista Nissan, joka pidettiin 1966. Skyline auto voi olla Sedan tai Coupe. Vuonna 1989 R32 alusta otettiin käyttöön siten pudottamalla 'vaunu' muodossa. Skyline on yksi suosituimmista viritin autoja 80-luvulta lähtien tähän asti, erityisesti, Skyline alustoja, R30 ja R35.

Kaikkein kadehdittava käytettävissä piirteet auto on sen luontainen suorituskyky ominaisuuksia. Se tarjoaa tehokas suora kuusi moottori, ihailtavaa trim GT-R, ja turboahdin. Skyline on tullut katkottua videopelien erityisesti kilpa tyyppisiä virtuaalikilpailu. Se on myös esiintynyt lukemattomia elokuvia ja ollut esillä eri lehdissä.

Paljon paljon auto harrastajat 'tyrmistyneenä, Skyline ei ole jakautunut Yhdysvalloissa. Kuitenkin sen jälkeen, kun National Highway Traffic Safety Administration suostumuksen, jotta tuontia 90-99 GT-Ss ja GT-R, paljon Skyline autojen laskeutunut Yhdysvaltain maaperällä. Jälleen tämä on kuitenkin sillä ehdolla, että tällaiset autot olivat muutettava vaatimuksiin Yhdysvaltojen Federal Motor Vehicle Safety Standards.

Hyvin pitkän aikaa, Skyline on ollut johdonmukainen pelaaja autoteollisuuden yhdeksi suotuisilla virittimen ja suorituskyvyn autoja. Se oli vuonna 2001, että Skyline 's 11. sukupolvi teki toisen merkittävän liikkua. Nissan Skyline V35, joka pohjautuu FM alustalla, laski sen tavaramerkki ominaisuudet, kuten suora kuusi moottori, turboahtimet, ja GT-R. Tämä muutos ulottaa kaikkiin myöhempien Skylines. transformoidut Skyline on nyt isompi moottori ja entistä tiiviimmän tasapaino. Sitä on kutsuttu paras Skyline koskaan tehty. Skyline on nyt sen 12. sukupolvi.

Toinen suosittu japanilainen auto on Honda Civic. Se on kiistatta suosituin auton jokapäiväiseen viritin. Vaikka Skyline on ollut kokonaistuotantoa pidempi kuin Civic, se on ollut tuotannossa jo hyvin kauan aikaa Pohjois-Amerikassa. Ensimmäisen sukupolven Honda Civic oli vuonna 1972 ja tällä hetkellä sen 8. sukupolven.

Suorituskykyä koskevien keskimääräinen Skyline tulee epäilemättä, outperform yläosassa suorituskyvyn linja Civic, myös olettaen, että tehdasasetukset jäävät koskematta. Skylines pidetään luksusta urheilu / suorituskyvyn auton. Tästä näkökulmasta katsottuna Civic ei ole liigassa Skyline. Siitä huolimatta, Civic on enemmän polttoainetta on kaksi.Yhteenveto:

1. Nissan Skyline pääasiassa tuotu Yhdysvaltoihin eikä jaettu siellä kun Civic on pitkään tuottanut Pohjois-Amerikassa.

2. Molemmat ovat Japani valmistettu autoja, mutta eri yrityksistä. Civic on Honda Motors kun Skyline on Nissan Motors.

3. Nissan Skyline oli hyvin vanha linja-autoja, jotka aloitettiin vuonna 1957. Honda Civic 's tuotanto aloitettiin 15 vuotta myöhemmin.

4. Civic on parhaillaan sen 8. sukupolven kun Skyline on sen 12. päivä.