Ero Chevy Tahoe LS ja Tahoe LTChevy Tahoe LS vs Tahoe LT

Chevrolet Tahoe on täysikokoinen SUV yhdysvaltalaisen General Motors. Tämä on melko suuri ajoneuvo, jossa on sopivasti suuri moottori ja vastaavasti alhainen mittarilukema. On olemassa useita muunnelmia Chevy Tahoe, mukaan lukien LS ja LT variantteja. Oikeastaan, LS ja LT muunnokset ovat vain erilaisia ​​leikata paketteja, jotka määrittää ominaisuuksia, jotka saat sekä päivityksen vaihtoehtoja, että olet. Tahoe LT on korkeampi leikata vaihtoehto parempia ominaisuuksia ja päivityksiä verrattuna Tahoe LS. Vastaavasti Tahoe LT on myös korkeampi perushinta kuin Tahoe LS.

Koska Tahoe LT on korkeampi leikata vaihtoehto, se tulee useita ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä tai niitä pidetään päivitykset Tahoe LS. Ensimmäinen on nahkaistuimet kahta ensimmäistä riviä ajoneuvon. Tahoe LS vain tulee kankaalla paikkaa, joka ei ole sama äveriäs tuntuu että nahka on. Toinen ominaisuus on Ultraääni Taka pysäköintiavustin järjestelmä. Tämä mahdollistaa Tahoe LT tietää onko esteen takana ja vastaavasti varoittaa kuljettajaa, että hän on osumassa jotain peruutettaessa-up. Tämä järjestelmä pidetään päivityksen Tahoe LS ja on vastaava hinta päälle perushinta.

Sen lisäksi ominaisuuksia, jotka tulevat vakiona, on myös ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla vain Tahoe LT. Päivityksiä kuten DVD viihdejärjestelmä takaistuimet ja teho kattoluukun ovat vain yksin Tahoe LT. Jälleenmyyntisopimuksen ei voisi antaa nämä päivitykset Chevy Tahoe LS vaikka pyytää heitä.Suorituskykyä koskevien, ei todellakaan ole mitään eroa Tahoe LS ja Tahoe LT. Ainoa ero niiden välillä on elämän mukavuudet, että saat tai voivat käyttää hyväkseen.

Yhteenveto:

1. Tahoe LT on korkeampi leikata vaihtoehtoja kuin Tahoe LS
2. Tahoe LT on nahkaistuimilla kun Tahoe LS on kankaalla paikkaa
3. Automaattiset tasauspyörästön lukot ovat vakiona Tahoe LT mutta ei Tahoe LS
4. Ultraääni Taka pysäköintiavustin on vakiona Tahoe LT mutta ei Tahoe LS
5. Takaistuimen DVD viihdejärjestelmä on saatavilla Tahoe LT mutta ei LS