Ero TATA Safari Dicor 2. 2 VTT ja Mahindra Scorpio VLX ATTATA Safari Dicor 2. 2 VTT vs Mahindra Scorpio VLX AT

Safari Dicor 2. 2 VTT ja Skorpioni VLX AT kaksi SUV Intian autovalmistajien TATA ja Mahindra. Molemmat ovat 2. 2 litran dieselmoottoreita runsasta vetämään valtaa. Suurin ero Safari ja Skorpioni on yleinen valta ne voivat tuottaa. Huolimatta siitä moottorit identtisillä siirtymät, Safari pystyy luomaan enemmän tehoa ja vääntöä kuin Scorpio. Entinen pystyy tuottamaan 140 jarru hevosvoimaa 4000 rpm, kun Skorpioni on vain pystyy tuottamaan 120 jarru hevosvoimaa samalla rpm tasolle. Sama toistuu, kun se tulee vääntömomentti Safari kammet ulos 320Nm at 1700-2700 rpm, kun taas Skorpioni hallinnoi vain 290Nm hieman suurempi valikoima 1800-2800 rpm.

Vaikka Safari on tehokkaampi kuin Skorpioni, että se pystyy kompensoimaan johtuu sen pienempi kokonaispaino. 2WD versio Safari on raskaampi noin 140kg, kun 4WD versio on raskaampaa noin 170kg. Painoero on haitallista Safari koska Skorpioni pystyy voittamaan Safari 's 0-60 kertaa 1. 1 sekuntia.

Tärkein etu Skorpioni on ajomukavuutta koska sen 6-vaihteinen automaattivaihteisto. Verrattuna Safari 's 5-vaihteinen manuaalivaihteisto, Skorpioni on paljon helpompi ajaa, koska sinun ei tarvitse pitää vaihteiden joka on hyvin usein ajettaessa normaalisti liikennettä.Nykyään polttoaine on yksi tärkeä keskustelunaihe ajoneuvojen hankinnassa, koska nousevan polttoaineen aiheuttamia kustannuksia levottomuudet öljyntuottajamaiden. Tältä osin Skorpioni on myös voittaja; osittain edistää sen pienempi paino. Se pystyy saavuttamaan 13 2 km litrassa Safari 's 11. 5 km litrassa. Kun se tulee, kuinka paljon polttoainetta jokaista ajoneuvoa voi kuljettaa, Safari on hieman suurempi kaasusäiliö, joka omistaa viisi litraa enemmän. Safari on 65 litran polttoainesäiliö kun Skorpioni on vain 60 litran polttoainesäiliö.

Yhteenveto:

1. Safari on enemmän tehoa ja vääntöä kuin Scorpio.
2. Safari on painavampi kuin Scorpio.
3. Safari on 5-vaihteinen manuaali, kun Skorpioni on 6-nopeuksinen automaattivaihteisto.
4. Scorpio on enemmän polttoainetta kuin Safari.