Ero Kaksinkertainen koko ja Queen SizeKaksinkertainen koko vs? Queen Size

Voitko kuvitella kotiin ilman sängyssä? Olisiko mahdollista, että voit ottaa kipeästi nukkua ja levätä muuhun pintaan kuin pehmeä mukavasti sängyssä? En 't usko. Sänky on erittäin tärkeä osa jokapäiväistä elämää, se tarjoaa meille mukavuutta ja levätä, kun me mennä illalla kotiin.

Sleep tulee ennemmin ihmisille, joilla on erittäin mukava, lämmin vuoteet. On vuoteet, jotka ovat pieniä, on tarkoitettu pienille lapsille ja on vuoteet, jotka on tarkoitettu mahtuu kaksi ihmistä. Silti on olemassa vuoteet, jotka ovat niin suuria, koko perhe voi nukkua niitä.

Sängyt voi olla useita malleja ja kokoja ja ennen ostamista yksi henkilö olisi otettava huomioon koko huoneen, jossa sänky on tarkoitus sijoittaa. Yksi olisi harkittava koko oven, johon sänkyyn välittää matkalla huoneeseen. Kun nämä seikat täyttyvät ja tyytyväinen, voit nyt miettiä, mitä koko vuode tarvitset.

Yksi henkilö, yksi vuode on tarpeeksi, mutta lisää mukavuutta, on parempi saada kahden hengen vuode sijaan. Jos henkilö tai henkilöt, jotka aikovat käyttää sängyn ovat suurempia, queen size sänky on sopivampi.

Kaksinkertainen koko ja Queen size eroavat mittauksissa ja toiminnallisuutta. Kahden hengen vuodetta on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat pienempiä kehykset ja se sopii mukavasti pienempään huoneeseen. Jos sijoitetaan iso huone, se näyttää ulos paikka. Kahden hengen vuodetta mitata 75 tuumaa pitkä ja 54 tuumaa leveä.Queen size-vuode mittauksissa tavallisesti 80 tuumaa pitkä ja 60 tuumaa leveä. Ihmiset, erityisesti parit, usein mieluummin käyttää queen size-vuode sijaan kahden hengen vuode. Se on mukava ja on keskus jalka varmistaa enemmän kestävyyttä. Se sopii mukavasti suuremmassa huoneessa talon.

Muissa osissa maailmaa, erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Queen size kutsutaan myös king size. Mittaukset vaihdella eri alueilla, ja ne voivat erota muutamia senttimetrejä. Queen size sängyt ovat kalliimpia kuin kahden hengen vuodetta, vaikka sillä se on isompi ja on lisätty ominaisuuksia.

Yhteenveto

1. Double size sängyt mitata 75 tuumaa pitkä ja 54 tuumaa leveä, kun taas queen size vuodetta mittauksissa tavallisesti 80 tuumaa pitkä ja 60 tuumaa leveä.
2. Double size sängyt ovat täydellinen pienille huonetta talossa, kun taas queen size-vuoteet sopivat hyvin suurissa huoneissa.
3. Double size sängyt ovat tarkoitettu ihmisille, jotka ovat pienempiä kehyksiä, kun taas queen size vuodetta mahtuu suurempia henkilöä.
4. Double size sängyt ovat halvempia kuin queen size vuodetta.
5. Queen size vuoteet ovat edullisempia parit, koska ne ovat tilavia ja siksi mukavampi nukkua kuin kahden hengen vuodetta.
6. Queen size sängyt ovat lisätty jalka keskustassa, kun taas kahden hengen vuodetta ei ole tätä ominaisuutta.