Ero Betoni ja TimberBetoni vs Timber

Ero betoni ja puu on, että betoni on materiaali rakentamiseen taas puu on pala puuta.

Molemmat materiaalit käytetään eri rakennustarkoituksiin kuten luo perustan talon tai lattia tarkoituksiin jne.

Betonilattia käytetään aluslattian asentamiseksi puulattian sitä. Timber voidaan korjata ja vaihtaa ilman paljon rajaaminen taas konkreettiset joudutaan purkamaan ja repoured ollessa kyseessä muutos tai muodonmuutoksen. Timber voivat naarmuttaa ja sisennys taas betoni voi haljeta. Betoni mahtuu suoraa kosketusta veden ja vastustaa taas puu voi vaurioitua, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa.

Betoni on keinotekoinen materiaali, joka voidaan sulkea, leimattu tai leikata eri koriste- ja muihin rakenteisiin taas puu on luonnontuote luonnon ja pitää maalata, kiillotettu tai sinetöity pitkäikäisyys. Timber tarvitsee enemmän huoltoa ja hoitoa verrattuna betoniin.

Timber puuta rakennustarkoituksiin leikataan tai painetaan lautoja tai laudat taas betonia vahvistettuna terästankoja ja baareja voidaan käyttää rakennusmateriaalina. Timber on yleinen rakennusmateriaali taas betoni on vallitseva rakennusmateriaali nykyajan. Timber sopii erilaisia ​​sääolosuhteet vain minkä tahansa rakenteen. Betoni käytetään yhdessä rautatavaraan voimaa ja on alhainen vetolujuus. Timber voi olla hyvin joustava ja voidaan pitää voimaa, kun pakattu tai taipunut.

Timber house vahvistettu teräs on paras materiaalivalinta rakennustarkoitukseen maanjäristysalueilla. Teräsbetoni on paljon halvempaa kuin puun. Sitä käytetään tukemaan rakenteita. Betonirakenteet ja rakenteet ovat parempia kuin puurunko. Timber on paljon kevyempi verrattuna betonin mutta konkreettisten on paremmat eristysominaisuudet ja sillä on suuri terminen tallennuskapasiteetti verrattuna puuta. Betonitalot lämmön säilyttämiseksi ja säteillä.

Timber kun käytetään terasseille voi tulla liukas taas betoni on vähemmän liukas ja ei loimi tai solki. Betoni on enemmän pitkäikäisyys verrattuna puuta. Yhteinen ominaisuudet betonin halkeilu, measling ja väritys taas puun pinta voi tahra, halki ja hiussäröt saattaa joskus esiintyä.Yhteenveto:

1. Betoni on keinotekoinen materiaali taas puu on pala puuta.

2. Betoni rakennukset kestävät pitkään ja tarvitsevat vähän huoltoa verrattuna puu- tai puurakenteiden.

3. Betoni on ympäristöystävällinen ja on korkea terminen hyötysuhde verrattuna puuta.

4. Timber on laajalti käytetty rakennusmateriaali maanjäristyksen alueilla.