Ero kvartsi ja GraniittiKvartsi Vs Graniitti

Tänään kotiin estetiikan on tullut erittäin vakava aihe asunnon, jotka haluavat kotinsa tulla paras näköinen viipyi siellä on. Tässä suhteessa ne käyttävät ovela tekniikoita kaunistaa huonekalunsa ja ostaa materiaaleja, kuten kivet, juuri heille suunnittelemaan lattiat, nieluja ja muita työtasot. Jälkimmäisessä kysymys valita kvartsia tai graniittia on tosiasiallisesti tullut enemmän villitys.

Graniitti on todella magmakivi. Tämä tarkoittaa, että se on muodostettu ulos magma päälle sen jähmettymisen, kun se on jäähtynyt. Tämä prosessi voi liittyä kiteytys mutta monissa tapauksissa se doesnt 't. Nimeäminen tämän kiven perustuu sen kvartsipitoisuus yhdessä muiden komponenttien, kuten plagioklaasimaasälpää ja alkali- maasälpää. Kaikkein todellinen Kaikkien graniittisten molemmilla on kahdenlaisia maasälvät. yhdistettynä nämä mineraalit ovat todella vastuussa siitä maasälpää kaikkein luonnollisesti mineraali maan 's kuori (Manner).

Käytöltään, graniitti on luonteeltaan kova kallio. Tämä on juuri se syy, miksi se on nykyään usein käytetään suunnittelu ja rakentaminen. Kvartsi, kuten mineraali, on vasta toinen yleisin mineraali maan 's kuoresta. Koska sen kiderakenne, kvartsia käytetään yleisesti koruja ja taiteen veistämällä.Kun puhutaan kiviä, graniitti kivi on todella pidetään luonnollisena yksi. Se on leikattu suoraan maapallon pinnan muodossa paksua laatat. Kvartsi, päinvastoin, katsotaan kuin suunniteltu kivi. Vaikka kvartsi kivi on edelleen pääasiassa koostuu kaikki luonnolliset kvartsikide, se on pohjimmiltaan suunniteltu, koska sen lopputuotteen muutoksia ulkonäkö, kiinteys ja väri riippuen hartsit sekä muita komponentteja, jotka yhdistetään kvartsi.

Kaiken kaikkiaan vaikka molemmat kivi kivennäisaineita voidaan käyttää perusosa tai materiaalia countertops jotka tehdään vastustuskykyisiä tahroja ja naarmuja, ne on vielä tiettyjä eroja, jotka polttaa alas seuraavasti:
1. graniitti käsittää kvartsia, koska se (graniitti) on valmistettu jälkimmäisen.
2. Graniitti on pääasiassa koostuu maasälvät (yleisin mineraali maan päällä 's continental crust) taas kvartsi on toinen mineraali, jonka fyysinen esiintyminen (runsaus) on vain toinen maasälpää.
3. Graniitti on kova kallio tai kivimateriaalia, joka on pääasiassa käytetään rakennus- ja suunnittelu, kun kvartsi on kiteinen mineraali, joka on usein käytetty veistämällä koruja.