Ero Sap ja ResinSap vs Resin

Mahlan, hartsin liittyvät kasveihin. Vaikka ne tulevat puista, mahlan, hartsin osoittavat monet eroja. Sen lisäksi, että kasvien hartsista, on olemassa myös synteettisiä hartseja.

SAP on todella sokeri, joka löytyy xylem ja phloem solujen puissa. Hartsi on neste, joka on tallennettu ulomman solujen puita. Kun puu on leikattu tai sivuliikkeen leikataan, hartsi pursuaa ja tukkii rikki alueella aivan kuten veren hyytymistä haavoja.

Hartsi on yleensä punainen, kirkas, ja kova. Toisaalta, SAP on kellertävä tai valkoinen, tahmeaa ja tahmainen.

Hartsi voidaan myös sanoa olevan aine, joka on erittäin viskoosi tilaan alussa ja kerran käsitelty saa kovettunut. SAP on itse tehnyt sokeria ja vettä.Sap voidaan sanoa olevan neste, joka on mukana xylem tai phloem aluksia. Joskus muut nesteet löydetty kasvi, kuten hartsi ja lateksi, kutsutaan SAP. Xylem mahla koostuu pääosin vedestä-kivennäisainepohjaiset hormoneja, ja muita ravintoaineita. Phloem SAP koostuu pääasiassa vedestä, hormonit, sokeria ja muita mineraaleja.

Mahla käytetään myös tuotannossa tiettyjä asioita, kuten sokeri ja melassi Sokeriruokoa SAP ja vaahtera siirappi vaahtera sap.
On olemassa erilaisia ​​hartseja mukainen kemiallinen koostumus. Hartsit ovat olleet käytössä tuhansia vuosia. Pine piki käytetään tiivistämiseen veneitä, ruoka-astiat, ja monia muita asioita. Hartsi on myös laajalti käytetty valmistuksessa monia asioita, kuten musteet, lakka, lakka, koruja, ja hajuvesiä. Nykyään, synteettistä hartsia käytetään laajalti monissa tuotteissa.

Yhteenveto:

1. SAP on todella sokeri, joka löytyy xylem ja phloem solujen puissa. Hartsi on neste, joka on tallennettu ulomman solujen puita.
2. Hartsi on tavallisesti punainen, kirkas, ja kova. Toisaalta, SAP on kellertävä tai valkoinen, tahmeaa ja tahmainen.
3. Hartsi voidaan sanoa olevan aine, joka on erittäin viskoosi tilassa alussa ja kun käsitellään saa kovettunut. 4. Sap on itse tehnyt sokeria ja vettä.
5. Sap käytetään tuotannossa tiettyjä asioita, kuten sokeri ja melassi Sokeriruokoa SAP ja vaahtera siirappi vaahtera sap.