Ero Townhouse ja DuplexRivitalo vs Duplex

Rivitaloja ja asunnot ovat erilaisia ​​niiden valmistuksessa. Townhouse tai kaupunki koti on rivi taloja kiinni muita taloja. Duplex on rakennus, jossa on kaksi yksikköä lähellä toisiaan.

Duplex on kaksi huoneistoa, joilla on erillinen sisäänkäynti. Rivitalo on asuinpaikka, joka mahtuu useita perheitä.

Townhouse voidaan kutsua myös 'rivitalojen rakentaminen', koska se on terassit. Päinvastoin, dupleksit eivät tule terassit. Ainoa tärkeä asia duplex on, että se pitäisi olla kaksi sisäänkäyntiä kahdelle perheelle.

Duplex on kaksikerroksinen rakennus vierekkäin ja erotettu yhteinen seinä. Duplex voi olla myös rakennuksen kaksi asuntoa päällekkäin.

Duplex, voisi olla vain kaksi perhettä, mutta rivitalo tai rivitalossa tai kaupungin kotiin, voi olla useita perheitä.Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä duplex ja rivitaloasunto on omistuksessa maa. Kanssa townhouse, omistajat kunkin yksikön on omistusoikeuden maahan, jossa rakenteen seisoo. Toisaalta, on olemassa vain yksi omistuksen duplex.

Vaikka kaksi yksikköä muodostavat dupleksin, se myydään vain yhtenä kappaleena. Rivitaloja myydään joiden tilavuus.

Yhteenveto:

1. duplex on kaksi huoneistoa, joilla on erillinen sisäänkäynti. Rivitalo on asuinpaikka, joka mahtuu useita perheitä.
2. rivitalo kutsutaan myös 'rivitalojen rakentaminen', koska se on terassit. Päinvastoin, duplex ei tule terassit.
3. townhouse, omistajat kunkin yksikön on omistusoikeuden maahan, jossa rakenteen seisoo. Toisaalta, on olemassa vain yksi omistuksen duplex.