Ero High-Efficiency Pesuaine ja Regular PesuaineHigh-Efficiency Pesuaine vs Regular Pesuaine

Korkean hyötysuhteen pesuainetta ja tavallisella puhdistusaineella kahdenlaisia ​​pesuainetta myydään monissa supermarketeissa ja muissa myyvistä. Molemmat kuljetetaan suuria pesuaineella merkkejä. Erot näissä kahdessa eri pesuainetyypeillä ovat niiden toiminnot sekä miten ja missä niitä käytetään.

Korkean hyötysuhteen pesuaineet (tunnetaan myös HE pesuaineet johtuen kohokuvioidun etiketissä tuote) on erityisesti suunniteltu pesuaineet tietyssä pesukone, korkean hyötysuhteen pesukone.

Pesuaine täydentää laitteen käyttömahdollisuuksia luomalla vähän tai ei vaahtoa, työskentelee vähemmän vettä, ja on enemmän pitoisuus verrattuna tavalliseen versioon pesuainetta. Vaikka käytössä, on suositeltavaa olla käyttämättä liikaa suuritehoisen pesuaine vaikka pesuaine doesnt 't tuottaa vaahtoa.

Toinen etu, että korkean hyötysuhteen pesuaine on, että se on ympäristöystävällisemmät. Kustannuksiltaan, korkean hyötysuhteen pesuaine on edullinen pitkällä aikavälillä, koska se vähentää veden ja sähkön jopa 20 66 prosenttiin pesukertaa kohti.

Säännöllinen pesuainetta, toisaalta, on pesuaine käytetään tavallisiin pesukoneisiin. Säännöllinen pesuaineita kutsutaan myös standardi- tai normaalia pesuainetta. Toisin kuin korkean hyötysuhteen pesuainetta, säännöllinen pesuaine jauhetta käytetään suuria määriä vettä, joka on suurempi määrä pesuainetta itse. Säännöllinen pesuaineen tarjoaa myös vähemmän pitoisuus kaava verrattuna korkean hyötysuhteen pesuainetta. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, tämän tyyppinen pesuainetta tuottaa suuren määrän vaahtoa.Tuotteina, sekä korkean hyötysuhteen pesuainetta ja säännöllinen pesuaine voi olla samanlainen pieniä eroja hinnoitteluun. Monet pesukone valmistajat kannustaa asiakkaitaan 'käytön suuritehoisen pesukoneita ja suosittelee erityisesti pesuaine, että laitetta, käyttää ja se on suunniteltu. Tämä estää koneen vaurioita ja vähemmän ongelmia koneen kanssa. Jotkut valmistajat pitävät korkea- hyötysuhde pesukone 'takuu raukeaa, jos säännöllinen pesuainetta käytetään.

Molemmat pesuaineet myös erilaisia ​​kaavoja kannalta pitää väriaineen väri vaatteita eikä 'Bleeding' ne muihin vaatteisiin pesussa. Kaksi pesuaineet tulla myös monia vaihtoehtoja ja lisätään pyykin ainesosia, kuten lisäämällä tavanomaisen tai väri-safe valkaisuaine ja huuhteluaine.

Yhteenveto:

1. Tehokas ja säännöllinen pesuaineet ovat kahdenlaisia ​​pesuainetta käyttää erityyppisissä pesukoneiden. Molemmat kuljetetaan suuria pesuaineella merkkejä ja ovat saatavilla monissa myyntipisteissä. Toinen samankaltaisuus niistä on, että molemmat detergentit maksimoimaan teho ja tehokkuus pesukone, jossa sitä käytetään.
2. korkean hyötysuhteen pesuainetta käytetään korkean hyötysuhteen pesukoneita. Tämäntyyppiset pesukoneet ovat yleensä edestä tai päältä täytettävät. Samaan aikaan, säännöllinen pesuainetta käytetään tavanomaisen pesukone, joka on usein suunniteltu ylhäältä lastaus kone.
3. Tehokas pesuaineet tuottavat vähemmän tai ei lainkaan vaahtoa, käyttävät vähemmän vettä, ja ovat keskittyneet tuotteena. Nämä ominaisuudet johtavat pienempiä määriä pesuaineen ja vähemmän veden ja sähkön. Toisaalta, säännöllinen pesuaineita vastustaa näitä kohtia. Tämän tyyppinen pesuaineen vaatii suuren määrän vettä, tuottaa paljon vaahtoa, ja se on vähemmän konsentroitua.
4. Monet ihmiset haluavat korkean hyötysuhteen pesuainetta koska se puhdistaa enemmän pyykkiä tai käsittelee suurempia kuormia verrattuna tavanomaisella puhdistusaineella.
5. Tehokas pesuaine myös säästää kannalta veden ja sähkön kustannuksia. Vertailun vuoksi säännöllinen pesuaine voi tallentaa tuotteen oston yhteydessä.