Ero Dyson DC25 ja DC25 AnimalDyson DC25 vs DC25 Animal

Kun se tulee pölynimureille, Dyson on yksi nimistä, jotka kuuluvat yläpäähän. Heidän imurit ovat erittäin innovatiivisia ja ovat hyvin erilaisia ​​yhteisestä pussin ja kanisterin pölynimuri. DC25 ja DC25 Animal ovat kahden hyvin samankaltaisia ​​malleja Dyson. Tärkein ero näiden kahden välillä on, joka tuote on tarkoitettu. DC25 Animal, kuten nimestä voi jo ehdottaa, on suositeltavaa ihmisille, jotka ovat lemmikkieläimiä talossa. Se on suunniteltu poistamaan lemmikkieläinten karvat, jotka ovat varsin kiusallinen, varsinkin kun se juuttuu matot, sohvat ja vastaavat. Niille, joilla ei ole lemmikkieläimille DC25 tekisi työtä yhtä hyvin.

DC25 Animal 'kyky poistaa lemmikkieläinten karvat piilee Mini Turbine Head työkalu, joka kiinnittyy tyhjiö. Se on valmistettu erityisesti tätä tarkoitusta varten ja tekee lyhyen työn lemmikkieläinten karvat. Sen lisäksi Mini Turbine Head Tool, molemmat ovat pohjimmiltaan identtiset kannalta silmälasit, voima, ja jopa muita liitteitä. Voit jopa saada Mini Turbine Head Tool on DC25 Animal ja kiinnitä se DC25 ja on täsmälleen samat toiminnot.

Koska ylimääräinen Mini Turbine Head Tool, The DC25 eläin kustannukset huomattavasti enemmän kuin DC25. Kanssa hintaero noin $ 100 se todella doesnt 't järkeä saada DC25 Animal jos sinulla ei ole lemmikkejä kodissa. Jos sinulla on jo DC25 ja päätät saada kissan tai koiran, sinun voitaneen hankkia Mini Turbine Head Tool erikseen, mutta korkeampaan hintaan.Sen lisäksi toiminnallisia eroja, DC25 ja DC25 Animal voi myös olla erilaiset niiden värit. DC25 Animal värjäytyy violetin kun DC25 on keltaisella. Väri ei oikeastaan ​​ole tärkeä niin varmaan voitti 't voidaan ottaa pölynimurin näkyville suurimman osan ajasta.

Yhteenveto:

1. DC25 Animal on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat lemmikkieläimiä, kun DC25 on tarpeeksi hyvä niille, jotka don 't
2. DC25 Animal mukana Mini Turbine Head Tool kun DC25 doesnt 't
3. DC25 Animal maksaa paljon enemmän kuin DC25