Ero Kuitusementtituotteet ja VinyyliverhoiluFiber Cement vs Vinyyliverhoilu

Rakennettaessa uuden kodin, tai kun remodeling tai kunnostamalla vanhoja kotiin, kysymys sivuraide nostetaan. Erilaisia ​​sivuraiteet ovat käytettävissä, ja halutuimmista ovat kuitusementin ja vinyyliä. Tässä let 's nähdä joitakin eroja kuitusementin ja vinyyliä.

Valittaessa sivuraide, kestävyys on ongelma, joka jokainen etsii. Sivuraiteelle valmistettu Kuitusementin on kestävämpi kuin sivuraiteelle valmistettu vinyyli. Kuitusementin sivuraide mukana välisten laminoitu tartuntalujuus, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kylmässä ilmastossa.

Mutta kun verrataan kustannuksia, kuitusementin sivuraide 's hinta on vähän korkeampi kuin vinyyli sivuraiteelle. Koska edullinen vaihtoehto muihin sivuraiteelle, vinyyli sivuraide on halpa, koska valmistuskustannuksia on alhainen. Toinen asia on, että vinyyli sivuraide on myös ympäristöystävällinen, koska se voidaan kierrättää. Toisaalta, kuitusementtiä sivuraiteet eivät tule tällainen ominaisuus.

Toinen laatu Kuitusementin sivuraide on, että se antaa tekstuuria tiili fa? Ade tai aito puu. Toisaalta, vinyyli sivuraide tulee tunkeutumaan värejä. Etuna vinyyli sivuraide on, että ei tarvitse romuttaa tai maalata, kuten muita aineita; vain pestä tarvitaan.

Vinyyli sivuraide koostuu polyvinyylikloridi hartseja, jotka on yhdistetty muita elementtejä. Akryyli komponentteja käytetään tehtäessä vinyyli sivuraide, jotta se kestävät vääntyminen ja äärimmäiset sääolot. Lisäksi titaanidioksidi, ja joitakin muita kemikaaleja, lisätään vinyyli suojella värin haalistumista.

Kuitusementin sivuraide on yhdistelmä sementin, hiekan ja selluloosa.

Yhteenveto:1. sivuraide valmistettu Kuitusementin on kestävämpi kuin sivuraide valmistettu vinyyli.

2. Kuitusementin sivuraide maksaa hieman enemmän kuin vinyyli sivuraiteelle.

3. Vinyyli sivuraide on ympäristöystävällinen, koska se voidaan kierrättää. Toisaalta, kuitusementtiä sivuraide ei tule tällaista ominaisuutta.

4. Fiber sementtiä tulee tiili fa? Ade tai todellinen puun rakenne. Toisaalta, vinyyli sivuraide tulee tunkeutumaan värejä.

5. kuitusementin sivuraide mukana välisten laminoitu tartuntalujuus, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kylmässä ilmastossa.