Ero Lannoite ja Turf BuilderLannoite vs. Turf Builder

Jokainen asunnonomistaja haluaa olla kaunis nurmikko, joka on rehevää ja vihreää. Mutta se ei ole, että vihreä ruoho kasvaa hetkessä, vaan oikea lannoitus tarvitaan vakaata kasvuaan. Markkinoilla voit törmännyt erilaisia ​​lannoitteita, jotka lisäävät ravinteita maaperään. Turf Builder on vain tuotenimi lannoitetta, joka on valmistanut Scotts Company.

Scotts Company edistää Turf Builder ihmeenä lannoitteena, joka auttaa kasvattamaan vilkas, vihreä nurmikoilla. Vaikka pidetään ihme lannoite, Turf Builder on synteettisiä lannoitteita, jotka voivat vahingoittaa maaperää. Joten jos olet harkitsee terveyden maaperän, niin se on parempi mennä luonnollisia vaihtoehtoja, kuten lantaa. Verrattuna Turf Builder, luonnon lannoitteet on monia etuja. Kun luonnon lannoitteita käytetään, ravinteet olla maaperässä kauemmin kuin silloin, kun Turf Builder käytetään.

Lannoitteet jaetaan luokkiin synteettisten ja luonnon. Verrattaessa luonnolliset ja synteettiset lannoitteet, entinen yksi parantaa maaperän laatu. Kun kemiallisia lannoitteita käytetään, ne ovat helposti huuhtoutuneet maaperään. Jos ne eivät imeydy nopeasti kasvit, sitten he eksyä. Toisaalta, luonnon lannoitteet olla maaperässä kauemmin.Turf Builder on myös kehittänyt hitaasti vapautuvaa lannoite, joka täydentää maaperän viikkoja. Tämä hitaasti vapautuvia auttaa ruoho kasvaa tasaisesti ja myös auttaa palauttamaan maaperään. Lisäksi Turf Builder myös lisäaineita, jotka auttavat torjumaan rikkakasvien kasvua.

Yhteenveto:

1. Scotts Company edistää Turf Builder ihmeenä lannoitteena, joka auttaa kasvattamaan vilkas, vihreä nurmikoilla.
2. Lannoitteet jaetaan luokkiin synteettisten ja luonnon. Verrattaessa luonnolliset ja synteettiset lannoitteet, entinen yksi parantaa maaperän laatu.
3. Turf Builder on myös kehittänyt hitaasti vapautuvaa lannoite, joka täydentää maaperän viikkoja. Tämä hidas vapautuminen auttaa ruohon kasvamaan tasaisesti ja myös auttaa palauttamaan maaperään.
4. Vaikka pidetään ihme lannoite, Turf Builder on synteettisiä lannoitteita, jotka voivat vahingoittaa maaperää.
5. Jos otetaan huomioon terveyden maaperän, niin se on parempi mennä luonnollisia lannoitteita, kuten lantaa.
6. Kun luonnollinen lannoitteita käytetään, ravinteet jäävät maaperässä kauemmin kuin silloin, kun Turf Builder käytetään.