Ero Duvet ja CoverletDuvet vs Coverlet

Tunne hieman väsynyt? Sitten mennä eteenpäin ja ottaa nokoset kaikkein mukava sänky. Mutta sitä ennen, hyvä kiinnittää huomiota yksityiskohtiin sängyn. Ovatko tyynyt hyvässä kunnossa? Entä patja ja vuodevaatteet? No, jos et ole erityisen, ehkä se 's aika tutkia yksityiskohtaisesti sängyn, paljon enemmän irti vuodevaatteet. Todennäköisesti olet täydellinen vuodevaatteet mutta silti don 't tietää, että tietty kohde 're käytössä on peitteen ja toinen voisi olla peite. Jos haluat tietää lisää kahdesta, lukea.

Sekä peitteen ja peite on kahdenlaisia ​​vuodevaatteet. Entinen näyttää olevan monikerroksista kangasta (yleensä kolme kerrosta) noin koristeellinen ulkokerrokset, jotka on tikattu, sidottu tai ommeltu ympärille vanua tai täyteainetta; kuten mitä mummo yleensä luo. Tämä täyteaine on kerroksen ylä- tilkkutäkki ja alaosassa tuki kangas päiväpeite. Tunnetaan myös peitto, peitteen on itse asiassa hyvin ohut pala vuodevaatteet. Koska tällainen, se on enemmän koristelussa.

Päinvastoin, peitot säkitetään höyheniä tai muu kangas-materiaalista. Ne ovat 'säkitettynä', koska höyhenet ovat yleensä suljettu muodossa kotelon. Peite työnnetään sitten suunnitellussa peitto kotelo ennen käyttöä. Peite, ilman kantta, vaihtelee valkoinen tai melkein valkoinen väri. Se on verrattavissa ylimitoitettu litistetty tyyny kun pussilakana on kuin hirvittävästi tyynyliina joka kattaa varsinaisen peite. Näin ollen pussilakana on pestävä kohde, koska pesun peitto itse voi vahingoittaa untuvatuotteet.

Koot sekä vuodevaatteet ovat enemmän tai vähemmän samat. Ne pystyvät kattamaan standardin kuningasparin size patjat sekä, standardin hengen kokoinen. Joka kattaa patjan tarkoittaisi, että vuodevaatteet voi vielä ulottua pitkin puolin sänkyyn ja myös sen jalka alueella, mutta jotka eivät ulotu lattialle, kun kyseessä on päiväpeitteet.Käyttö peitto on edullista, koska se voi antaa aivan uuden ilmeen sängyn riippuen pussilakana suunnitteluun. Peitot toimivat myös huopia, joten ne mahdollistavat käyttäjän muuttaa aste lämpöä vuodenaikojen mukaan. On joitakin eri painotettuja peitot, jotka palvelevat tarkoitusta tällaisten.

Yhteenvetona:

1. päiväpeite on monikerroksinen ohut kangas, joka on tikattu tai ommeltu yhteen taas peite on yleensä koostuu untuvatuotteet jotka on suljettu tyylistä pussilakanat.