Ero miesten ja naisten välillä Weed PlantsMies vs Nainen Weed Plants

'Weed' tai marihuana kasveja nainen, mies, ja hermaphrodite. Uros rikkakasvia vastaa pölyttää naisten rikkakasvia tuottaakseen siemenillä emikasveista. On välttämätöntä, että kasvit on tunnistettava ja käsiteltävä ei-pölyttävät emikasveista ovat myös käyttö- ja kutsutaan 'Sinsemilia' tarkoittaa 'ilman siemeniä.' On havaittu, että 30-50 prosenttia rikkakasvien miehiä kasveja.

Nainen Weed Kasvit
Nainen rikkakasvien tai Cannabis, ovat marihuanan kasveja, jotka ovat pieniä, valkoisia karvoja. Ne näkyvät varren yläosassa pareittain ja internodes ja oksia. Nämä karvat kasvavat lukumäärältään ja paksuudeltaan ja kääntyvän oranssi tukka kukinnan prosessin. Seksuaalinen identiteetti laitos voidaan määrittää heinäkuun 's pää pohjoisella pallonpuoliskolla ja tammikuun lopussa eteläisellä pallonpuoliskolla. Nainen marihuana kasveja voidaan helposti erottaa miespuolinen kasveista jälkeen, kun laitos paljastaa' v 'muotoinen rakenne nimeltään pistils. pistils ilmenevät puolelta kolmas-neljäs internodes varteen.

Marihuanan tuotetaan hartsimaista kukkia naisen rikkakasvia. Jos niitä ei pölyttävät, niistä tulee lempeä maku, ja siten viljelijöiden yrittää pitää naisen ja miehen kasvien turvallisen riittävän etäisyyden siten, että naisten kasvi ei saa pölyttää.

Mies Weed Kasvit
Mies Cannabis tai rikkakasvien tai marihuanan, kasveja voidaan tunnistaa näiden pieniä palot internodes tärkeimmistä varsi. Sillä ei ole valkoiset hiukset. Nämä palot kypsymiseen auki ja jakaa siitepölyt. Miespuolinen kasvit alkavat tuottaa siitepölyt heinäkuun puolivälissä syyskuun puoliväliin riippuen pallonpuoliskolla.Miespuolinen kasvit ovat yleensä pitkä ja on stout varret; heillä on vähemmän lehdet ja on satunnaista varret. Niitä käytetään korjuuseen. Jotkut kasvit, joita käytetään jalostukseen käytetään pölyttää naaraskasveissa. Puunkorjuun, koiras kasvit leikataan ennen kuin ne alkavat pölyttää ja ravistellaan niin vähän kuin mahdollista, jotta vältetään vahingossa pölytys emikasveista jos ne ovat lähellä.

On tärkeää tunnistaa sukupuoli rikkakasvien mahdollisimman pian, sillä jos naaraskasveissa saa pölyttävät ja mies kasvit eivät korjattu ajoissa, hieno yrtti korjataan paljon vähemmän, ja kasvit paljon siemen jää käsiteltävä.

Yhteenveto:

1. Nainen rikkakasvien on pieni, valkoinen karva; uros rikkakasvien kasvit eivät ole valkoiset hiukset.