Ero Pehmo ja petauspatjallaPehmo vs petauspatjalla

Useita vuosia sitten ei ollut niin paljon vaihtoehtoja, kun se tulee patjat, mutta tällä hetkellä on olemassa monia vaihtoehtoja, kun ostaa yksi. Joitakin esimerkkejä eri patjat ovat: Firm patja, tyyny-top patja, Pehmo patja, ja Euro-top tai tunnetaan myös Box-top patja. Ennen nämä tyypit patjat tuli ionthe markkinoilla, kierrejousi patjat olivat ainoat voit löytää. Mutta koska on olemassa paljon vaihtoehtoja, joista valita nyt, ostamalla oikea patja on vähän stressaavaa, koska on otettava huomioon kaikki sen ominaisuudet tietää, jos ne sopivat mitä etsit. Nyt sinun täytyy harkita, haluatko yritys tai pehmeä yksi, muhkeat tai tyynyt, muisti vaahto tai perinteisen kela-joustinpatja. Täyttävä ominaisuuksia etsit on välttämätöntä. Sellainen patjan ostat laadun määrittämiseksi loput saat nukkuessasi sitä. On siis erittäin tärkeää saada täydellinen sinulle.

Muisti vaahto patjat ovat erittäin suosittu valinta tänään. Muisti vaahto käytti ensimmäisenä NASA. Se antaa paljon tukea kehon koska se on suunniteltu vastaamaan kehon lämpöä. Se on yleensä pehmentää kehon osiin, jotka ovat lämpimämpiä kuin muut osat, kun taas vaahto jäähdytin puolilla kehoa pysyy kiinteämpi. Jotkut sanovat, että se antaa sinulle kelluva tunne. Tämäntyyppinen patja auttaa lievittämään selkävaivoja, nivelkivut, ja auttaa ylläpitämään hyvää selkärangan linjaus. Coil-joustinpatjat olivat ensimmäiset eräänlainen patja saatavilla markkinoilla, ja se on yleisin patjan kotitalouksissa. Se käyttää kierrejouset tukemaan selkää. Mitä enemmän kela määrä on, sitä tiukempi kierrejousi patja on. Toinen tyyppi patja, joka voi valita on lateksivaahtoa. Tämäntyyppinen patja tunnetaan myös pitkäaikaisia, ja voit myös saada yksi mittatilaustyönä sopivaksi kehon muodon. Haittana latex patja on, että se voi olla hieman kallis verrattuna muihin patjat.

Sen lisäksi mainittujen patjat, on olemassa kahden tyyppisiä, jotka ovat usein verrataan toisiinsa. Monet ihmiset ajattelevat, että petauspatjallisessa ja muhkeat patjat ovat aivan samat, mutta ne eivät ole. Ne vaihtelevat niiden pehmeyttä, mikä tekee niistä ainutlaatuisia muista. Pehmo patjat ovat patjoja, joilla on yksi neljä tuumaa lisäkerroksia päälle yritys patja. Mitä enemmän ylimääräinen täyte sillä on, sitä pehmeämpi patja. Petauspatjalla patja on pehmeämpi kuin Pehmo patja, koska toisin kuin Pehmo joka on lisäkerroksia, eikä vain kerroksia petauspatjalla patja on tyyny kaltainen tyynyn päälle, joka peittää patjan. Muhkea patja on enemmän ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat vain lisää pehmeyttä niiden patja, mutta ihmisiä, jotka haluavat pörröinen vuodetta pitäisi valita petauspatjalla sijaan. Jos haluat olla patja, joka tarjoaa enemmän selkätuki, plyysi on parempi sinulle. Petauspatjat ovat kalliimpia kuin Pehmo, ja ne voivat 't kaatua, jos haluat kokeilla ja laajentaa elinkaaren. Niiden on myös suurempi arkkia verrattuna joihinkin vuoksi niiden paksuus.Yhteenveto:

1. Pehmo patjat on ylimääräinen kerros päälle yritys patja olla enemmän pehmeyttä. Petauspatjat on tyyny kaltainen tyynyt päälle tavallisen patjan.
2. Pehmo tarjoaa enemmän selkätuki verrata petauspatjalla.
3. petauspatjalla on kalliimpaa kuin Pehmo.
4. petauspatjalla voi 't kaatua pro pitkä sen elinikä.
5. petauspatjalla on pehmeämpi kuin Pehmo.