Ero Blackwater ja Harmaavesisuodatin Blackwater vs Harmaavesisuodatin

Ilman vettä elämä olisi mahdotonta. On erittäin tärkeää selviytymisen ihmisen ja kaiken elollisen. Me juoda sitä sammuttaa janomme, käyttää sitä kasvattaa ruokaa, puhdistaa kehomme ja ruokailuvälineet ja virkistys ja liikunta.

Päivittäiseen toimintaan ja askareita, joissa käytämme vettä, suurin osa siitä kerätään jäteveden. Kun otamme suihkun tai tiskata, tuotamme jätevesi, joka tavallisesti kerätään säiliöihin.

Jätevesi on luokiteltu kahteen ryhmään, Blackwater ja harmaan veden. Ne on pidettävä erillisissä säiliöissä, sillä vaikka ne ovat molemmat käytetään vettä, ne ovat eri tasoilla saastumisen ja niitä on käsiteltävä eri tavoin.

Ne voidaan kierrättää ja käyttää kasvien kasteluun ja puhdistukseen. Ne voidaan kierrättää suodattamalla, kompostointi, tislaamalla tai useita muita mekaanisia tai biologisia käsittelyjärjestelmät.

Blackwater on jätevesien kylpyhuone ja wc, jotka sisältävät ulostetta ja virtsaa. Kutsutaan myös jäteveden tai ruskeaa vettä, se voi kuljettaa tautia aiheuttavia bakteereita, jotka ovat haitallisia ihmiselle.

Se voi viitata myös tulvaveden että tulee yleensä täynnä vesistöjä seurauksena rankkasade, taifuuni, hurrikaanit tai tsunamit joka yhdistää jäteveden vettä, joka voi olla täynnä bakteereja.

Kierrätykseen ja käsittelemällä blackwater käytettäväksi lannoitteena, se on käsiteltävä ja hajoavat oikein tuhota bakteereja. Lämpö, ​​joka syntyy kompostointi voi tappaa bakteereja, jotka Blackwater sisältää.

On kompostointi ja vermicomposting wc nyt saatavilla. Jotkut teollisuuden ja liike-elämän organisaatiot käyttävät jo niitä vähentää Blackwater.Harmaavesisuodatin on jätevettä, joka tulee tiskialtaan, pesukoneen, ja kylpyamme. Se sisältää alhaisempi epäpuhtauksia kuin blackwater ja on helpompi käsitellä ja prosessia.

Sitä voidaan käyttää myös suoraan kotipuutarhoissa kunhan ei ole haitallisia kemikaaleja kuten saippuaa ja pesuaineita niihin, jotka voivat vahingoittaa kasveja ja maaperään.

Kierrätetty harmaavesisäiliö voidaan käyttää kasteluun ja kosteikot. Jos harmaan on peräisin pesuallas, ruoka hiukkasia ravitsevat kasveja. Sitä voidaan käyttää myös pesu- ja huuhtelu wc.

Aikoina kuivuus, kierrätetyn harmaan on erittäin hyödyllinen. Virtaus harmaavesisäiliö peräisin tiskaus tai vaatteet voivat jopa käyttää veden lämmittämiseen uimiseen, vähentää energian käyttöä.

Vaikka on olemassa joitakin ihmisiä, jotka ajattelevat, että kierrätys blackwater ja harmaan veden kodeissa pyykin- voivat houkutella ihmisiä käyttämään enemmän vettä sijaan säästää sitä, kierrätetystä jätevesi on edelleen hyvä, etenkin paikoissa, joissa vesi on niukka.

Ihmiset olisi asianmukaisesti koulutettu ja tietoa siitä, miten käyttää vettä sellaisella tavalla, joka auttaa sen säilyttämistä.

Yhteenveto

1. Blackwater on jätevettä käymälöistä, kun taas harmaan on jätevesien lavuaarit, astianpesukoneet, kylpyamme, ja pesukoneet.
2. Blackwater on saastunut tauteja kantavien bakteereja, kun taas harmaan veden on vähemmän epäpuhtauksia.
3. Blackwater voidaan kierrättää lannoitteena kasveille, vaikka kierrätysmateriaalien harmaan voidaan käyttää kasteluun, WC: n huuhteluun, sekä puhdistaa autojen ja lattiat.