Ero Condo ja RivitaloCondo vs Townhouse

Condo yksikkö ja rivitalo on kaksi erilaista asuinrakennuksia. On merkittäviä eroja näiden kahden majoituksen, kuten miten ne on rakennettu. Huoneisto yksikkö on osa suurempaa rakenne C se on osa suurempaa rakennuksen C sopivan rivitaloasunto on rivi samanlaisia ​​taloja. Jotkut rivitaloja voivat erota toisistaan ​​värin, mutta kaikki muu näyttää samalta, sen ulkoa sen sisätilat. Rivitaloja, toisin asunnot ovat peräkkäisiä rakenteita, jotka on erotettu toisistaan ​​seinän.

Condo yksikkö voidaan rakentaa mistä tahansa kerroksessa rakennuksen sisällä. Se on yleensä suuri nousu, esimerkiksi 10-kerroksinen rakennus condo yksikköä. On mahdollista, että yksiköt ovat pohjakerroksessa mutta jotkut huoneisto yksiköissä alkaa toisessa kerroksessa. Rivitalo, toisaalta on yleensä kuin bungalow tyyppi talossa on vain yksi kerros, vaikka viime aikoina jotkut ovat monen kerroksinen rakenteita. Joka tapauksessa, taloja on erotettu suoraan seiniin. Townhouses kaikki näyttävät samalta, koska ne on rakennettu samalla alueella ja muotoilun mielessä.

Kun annat Condo yksikkö, se on kuin tasainen. Sillä ei ole mitään lattiat, kellarissa tai ylempiin kerroksiin. Se ei 't on pihalla mutta omistaja voi muodostavat tämän ruukkukasveilla. Rivitaloasunto on kuin mikä tahansa normaali koti. Jos townhouse omistaja haluaa olla' puutarha ', he voivat käyttää mitä maata he alloted tekemään puutarha. townhouse omaisuus voi olla tilaa viherrakentamiseen ja puutarhanhoitoon, toisin kuin condo yksikkö.

Condo omistajat ovat rajoitus, kun se tulee heidän oikeutensa, he vain omistavat sisätilaa niiden tilaa ja ne voivat vain tehdä muutoksia huoneisto 's sisätilat. Heidän oikeutensa omaisuutta rajoittuvat niiden neljän seinän. Kaupunkitalotyyliin omistaja Toisaalta on enemmän oikeuksia ja tehdä muutoksia (tai hänen) omaisuutta. The Townhouse omistajalla on vapaus muuttaa ulkoa ja avaruus taas condo omistajat ovat rajalliset oikeudet.Huoneisto yksikkö omistajat jakavat yhteiset tilat rakennuksessa, kuten uima-allas ja vapaa-ajan tiloja. Heidän parkkipaikka on yksi iso alue toisin kuin townhouse omistajille, jotka voivat pysäköidä niiden omaisuutta. He myös jakamaan vastuuta päivittäinen huolto niiden yhteisiä alueita. Osakehuoneisto yhdistys on yksi ylläpidosta vastaa yhteisiä alueita rakennuksessa.

Sillä rivitaloja, sitä kutsutaan Home Owners Association (HOA). On hallituksen jäsenten tapahtuu vuosittain, jotka ovat vastuussa säännellään päivittäisessä ylläpidossa yhteisillä aloilla kuten klubitalo, monitoimihalleissa, virkistys puistot ja kävely alueilla.

Yhteenveto:

1. Condo yksiköt ovat pienempiä yksiköitä, jotka ovat osa rakennuksen taas rivitaloja ovat rivit taloja rakennettu paikan päällä.
2. Condos don 't ovat ulkotilojen kuten kansilla ja pienet telakat, kun taas asuintalot tehdä.
3. Condo yksikkö omistajat 'rajoittuvat sisätilaan niiden yksikön taas townhouse omistajat' oikeudet kattavat niiden alloted maa ja sisä- ja ulkotilojen.
4. Condo yksiköt saa näyttää muille huoneisto yksikköä mutta rivitaloja on samanlaiset rakenteet.