Ero emali ja PaintEmali vs Paint

Paint on sekoitus nestemäistä ainetta, joka koostuu nestemäisen sideaineen ja jauhettu pigmentti. Pigmentti on aine, joka antaa maalata sen väri ja nestemäinen sideaine toimii ajoneuvon, jolloin maali siirretään materiaalin pintaan. Paint käytetään taiteellinen ja käytännön syistä. Tarkoituksena maali on soveltaa tiettyihin pintoja ja materiaaleja varten päällyste- tai esteettisistä syistä.

Vuonna taiteellinen näkemys, maali on keskipitkällä valinta taiteilijoille tekemään taideteoksia ja ilmaista itseään, eli maalaus. Käytännön sovellus, maali on käyttää suojaavana takki vedestä, lämpö, ​​ruostetta, ja ympäristön eri elementtejä.

Maalaus on useita emäksiä. Se voi olla öljyä, vettä tai muita aineita. Paint on myös erilaisia ​​ja erilaisia ​​riippuen sen luokituksesta. Yksi tyyppi luokitus on Maalin (johon kuuluvat kiille, akryyli, akvarelli, tempera, juliste, ja muut). Toinen luokka on maali 's käyttöpaikastaan ​​(pohjamaali, sisä-, ulko, lattia, tekstuuri, aerosoli, palo-, jne.). Riippuen tarkoituksiin ja suunniteltu rakenne, tahansa maalia voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen .

Sovellettaessa maali, on mahdollista käyttää monenlaisia ​​maalien yhdellä pinnalla. Esimerkiksi emali maali voidaan levittää päälle lakka maalin. Jos on tarpeen lisätä toinen tyyppi maali, akryyli maali olisi paras suositus. Yksi yleisimpiä maali on emali maali. Tekninen termi tämäntyyppisen maali on akryyliemalimaalilla. Se on yksi yleisesti käytetty maaleilla ja antaa pois kiiltävä ja kova pinta sen jälkeen levitetään pinnalle.

Emali maali voi olla öljypohjaisia, vesi-pohjainen, tai latex-pohjainen. Emali maali on edelleen luokiteltu kolmeen ryhmään: kerros emali, nopeasti kuivuva emali, ja korkean lämpötilan emali.Emali maali luonnehditaan kestävä maali ja likaa hylkivä. Näiden ominaisuuksien vuoksi, se on usein levitetään ulkona pinnoille tai rakenteita. Se on myös täydellinen ympäristötekijöistä käsittelevät haihtuvia lämpötiloissa, vedenpitävät, ja laho varautumisesta. Koska emali maali kovettuu melko nopeasti (jos sen liuotin on ohuempi), se on usein hyvin vaikea työskennellä. Ne yleensä tulevat aerosolipurkkien ja ruiskupistoolit vastakohtana maalata tölkit.

Emali maali 's koostumus, syrjään liuotin ja pigmentti, voisi sisältää lasi- jauhetta tai metallisuomuihin sen kiilto.

Kuten monet muut lajit maali, emali maali voidaan käyttää myös taiteellisen tarkoituksiin.

Yhteenveto:

1. Paint on yleisnimitys sekoitettu nestemäisen aineen, joka levitetään pintojen taiteellisen ja järkeviä sovelluksia. Maali, seoksena, koostuu ajoneuvon ja pigmenttiä. Toisaalta, emali maali on tietyntyyppinen maali, joka kuuluu johonkin sen luokituksista. Koska maalityyppi, emali maali voidaan käyttää sekä taiteellisen ja ei-taiteellisen tavalla.
2. Maali voi olla monia luokituksia, ja emali maali on asetettu nämä luokitukset. Sinänsä, emali maali on myös kolme tyyppiä: kerros emali, nopeasti kuivuva emali, ja korkean lämpötilan emali.
3. Koska sen likaa hylkivä luonne, pitkäkestoisen suojan, ja tietyt kiilto, emali maalit ovat suosittuja valintoja maali ulkona pintoja tai pintoja, jotka ovat jatkuva altistuminen haihtuvia tai äärimmäisille lämpötiloille. Lisäksi se palvelee kahta tarkoitusta suojella pinta tai materiaalin antaen samalla pois kiiltävä kiilto joka toimii maali 's esteettinen arvo.