Ero Kloori ja BleachKloori vs Bleach

Suurimman osan ajasta, ihmiset käyttävät usein sanoja klooria ja valkaisuainetta vaihtoehtoisesti. Nämä kaksi käsitettä on paljon eroja toisistaan.

Sekä klooria ja valkaisuaine esiintyy monissa muodoissa. Kloori voi yhdistää muita elementtejä tuottaa uusia yhdisteitä, kun valkaisuaine on lajikkeita käytetään desinfiointiaineina. Myös molemmat klooria ja valkaisuainetta hyödynnetään puhdistusliuos monissa paikoissa, kuten uima-altaat, taloja, ja monet muut.

Nämä termit ovat suhteellisia, mutta ei vastaavia. Perus ero klooria ja valkaisuaine on, että kloori on luonnollinen osa, kun valkaisuaine on liuosta monia elementtejä. Kloori myös esiintyy luonnossa olennaisena osana kasveja ja eläimiä. Se voi myös muotoutua kahteen valtioiden asia C kaasua ja nestettä. Ja tärkeintä, klooria on vaikuttava aine ja merkittävä osa valkaisuainetta.

Tärkein käyttö klooria on desinfiointiaine, joka voi tappaa bakteerit ja levät veteen. Yleensä, uima-altaat ja vedenpuhdistamot käyttää klooria desinfioida ja puhdistaa vettä puhtaanapito. Kloori on myös käyttää aineena värin poistamiseksi paperi- ja liinoja.

Kloori käytetään myös yhtenä komponentteina lääkkeissä. Niistä sairauksia, jotka ovat klooria reseptilääkkeitä ovat: malaria, allergiat, masennus, diabetes, niveltulehdus, sydänsairaudet, infektiot, kohonnut verenpaine, keuhkokuume, haavaumat, hinkuyskä, lavantauti, ja leukemia. Lääkitys kuten rauhoittavat, kipulääkkeet, kylmä ja allergialääkkeet, ja estettävissä lääkkeitä kasvainten, kouristukset, ja suurennoksia tehdään myös klooria.
Toinen käyttö klooria on maataloudessa missä kasvinsuojelun on usein kloorilla. Luettelo valmistettujen kloorin sisältää luodin kestävät liivit, atk-laitteet, piisiru, ja autonosien.

Autoteollisuudessa, klooria on yksi ainesosista käytetään tekemään nylon auton turvavyöt, turvatyynyt, puskurit, matot, vinyyli verhoilu, polyuretaani istuintyynyt, tuuletin ja laturin hihnat, bensiinin lisäaineita, letkut, tiivisteet, jarrut ja vaihteistoöljyt, jäänesto- ja mittaristot.Klooria käytetään myös luoda muovin käytettävien hardhats ja PVC. Sitä voidaan käyttää myös tekemään putkien, maali, nylon matot, ja erilaisia ​​tuotteita, kuten televisioiden ja CD-levyt lisäksi hygieniatuotteita ja kosmetiikkaa. Kloori on saatavilla kaupallisilla markkinoilla kuten puhdistusaineita tabletteina tai jauheena.

Valkaisuaine on, ennen kaikkea, liuos ja tuote klooria ja muita elementtejä, kuten klooria, natriumia, vety, happi, kalsium-, ja monet muut. Koska näiden valmisteiden yhdistelmä, valkaisuainetta säilyttää joitakin ominaisuuksia sen ainesosien käytön yhteydessä.

Vaikka valkaisuaine voi toimia myös desinfiointiaineella ja puhdistus-, se voi toimia myös valkaisuainetta ja tahranpoistoainetta pesussa tarkoituksiin. Muut kaavat valkaisuainetta käytetään nyt valkaista ruumiinosia, kuten hiusten, ihon ja hampaiden kosmeettisiin tarkoituksiin. On huomattava, että tämä toiminto, valkaisuainetta käytetään sekä valkaisuun tuotteen ja prosessin. Muissa käyttöjä, valkaisuainetta käytetään myös valkaisuun jauhoja ja säilöntä kuivattuja hedelmiä. Bleach on usein pakattu kaupallisesti nestemäistä pesuainetta tai puhdasta nestemäistä konsentraattia. Se voidaan myös pakata valmiista pesun pyyhkeet käytettäväksi talossa.
Vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia valkaisuainetta puhdistusaineena ja valkaisuaineena sisältävät kiillottaa lasi ja käytetään pidentämään elinikää tuoreiden leikkokukkien.

Yhteenveto:

1. Kloori on luonnollinen elementti ja ainesosana valkaisuainetta. Valkaisuaine on liuos ja tuote yhdistää klooria ja muita kemikaaleja.
2. Kloori esiintyy luonnossa, kun valkaisuaine on teollisuustuotteessa.
3. Kloori on välttämätöntä elämälle C lähinnä kasveille ja eläimille. Valkaisuainetta ei ole.
4. Kloori esiintyy kolmessa muodossa C nesteen ja kaasun sen luonnollisessa tilassa ja vankka kaupallisiin tarkoituksiin. Bleach poistuu nestemäisessä muodossa, ellei jotain kiinteää liotetaan liuoksessa.