Ero Lohduttaja ja PussilakanasettiLohduttaja vs Pussilakanasetti

Kun puhutaan vuodevaatteet, voi olla vähän sekoittaa monta nimeä niihin liittyviä. Untuvatyynyjä peitot ja sängyt ovat joitakin lakanat, jotka kuuluvat samaan perheeseen, mikä aiheuttaa hieman sekaannusta. Kuitenkin jokainen on ainutlaatuinen tavalla tai toisella.

Ennen keskustella peitot ja pussilakanat, on parempi nähdä, mitä nämä kaksi ovat. Peitto on iso laukku täynnä jotkut eristävällä materiaalilla, kuten villaa, höyheniä tai muu täyte aineita. Lohduttaja on kuin peitto, mutta ei irrotettava kansi.

Kuten edellä todettiin, tärkein ero lohduttaja ja pussilakana on hyvin ilmeinen. Lohduttaja ei ole peitettä, kun taas peitto ei ole sellaista.

Kun otetaan huomioon puhdistus kahden, koko comforter on puhdistettava. Yksi voi vain puhdistaa ulompien kuorien, koska se ei voi irrottaa. Toisaalta, pussilakana voidaan helposti pestä, koska se voidaan helposti irrottaa ja pestä erikseen. Toisin kuin lohduttaja, täyte sisällä peitto voidaan tuhoutunut vettä. Siksi vain päällyste pestään.Yksi asia, joka voidaan todeta, että vaikka pussilakanat voidaan helposti pestä, lohduttaja ei kestä normaalia pesua. Lohduttaja on yleensä kuiva-puhdistettava. Toisin kuin lohduttaja, pussilakanat voidaan pestä yhdessä tyynyliinat ja lakanat.

Pussilakanat on toinen etu peitot. Pussilakanat ovat vaihdettavissa, ja jotkut ovat jopa palautuvia. Muuttuviin pussilakanat, voi muuttaa ulkoasua huoneen. Mikäli sinulla ei ole aikaa pesuun viikon, voit jopa kääntää pussilakanat. Toisaalta, peitot eivät tule tällaisia ​​etuja.

Yhteenveto:

1. peitto on iso laukku täynnä jotkut eristävällä materiaalilla, kuten villaa, höyheniä tai muu täyte aineita. Lohduttaja on kuin peitto, mutta ei irrotettava kansi.
2. Kun puhutaan puhdistusta, koko lohduttaja on puhdistettava, koska ulkokuori ei voi irrottaa. Toisaalta, pussilakana voidaan helposti pestä, koska se voidaan helposti irrottaa ja pestä erikseen.
3. Toisin pussilakanat, lohduttaja on yleensä kuiva-puhdistettava.
4. Vaikka pussilakanat voidaan helposti pestä, lohduttaja ei kestä normaalia pesua.