Ero Kalkkikivi ja marmoriKalkkikivi vs Marble

Maailma jossa elämme on hyvin suuri ja monipuolinen. Sen ulko- ja sisäkerrokset koostuvat eri materiaaleista, ja se koostuu vettä, kaasuja ja muita asia, mutta se on myös koostuu kiviä. Nämä kivet ovat kolmenlaisia, nimittäin:

Magmakivi joka koostuu magma tai laava, joka on jähmettynyt.
Sedimenttikivelle joka koostuu mineraali- ja orgaanisia hiukkasia, jotka ovat kertyneet alueelle.
Metamorphic kallio, joka koostuu vulkaaninen tai sedimenttikivilajeja jotka ovat joutuneet korkean lämpötilan aiheuttaa niiden kiteytyä.

Esimerkkejä metamorfoosin kallio ovat: liuskekivi, kvartsiitti, liuske, gneissi, ja marmori. Esimerkkejä Sedimenttikivelle ovat monialayritys, breccias, hiekkakivi, siltstone, liuske, chert, kivihiili, halite, kipsi, ja kalkkikiveä.

Kalkkikivi on kallio, joka muodostuu, kun mutaa, hiekkaa, ja kuoret talletetaan valtamerten ja järvien ja kehittyä Sedimenttikivelle. Koska se koostuu kivettyneet hiukkasia, se on huokoinen ja on vesiliukoinen. Se koostuu piidioksidi, savi, lietettä, ja hiekka. Se on myös paljon värejä ja voi olla kiteinen, clastic, rakeisia tai massiivinen.
Vaikka se on raskas materiaali ja ei sovi käytettäväksi korkeissa rakennuksissa, suuri pyramidi on tehty kalkkikivestä. Se kestää kauan ja on helppo leikata, ja raivata, vaikka se on kalliimpaa kuin muut materiaalit. Sillä on monia käyttötarkoituksia, kuten:Raaka-aineet sementti, laasti, ja lime.
Valmistus kosmetiikan, lääkkeiden, lasi, paperi, muovi, laatat, ja hammastahna.
Rakennusmateriaali, kuvitus, päästöjen vähentämiseen sekä maaperän Neutralizer.
Kalsiumin lähde ja vedenkäsittely.
Petroleum säiliö.

Marmori, toisaalta, on kallio muodostuu kun kalkkikiveä kiteytyy marmoria aikana vuoren luomisessa. Kun kivet muodostuvat, kalkkikivi kuumennetaan ja puristetaan, joka aiheuttaa jyvät kiteytyä.
Se on metamorfoosin ja käytetään yleensä rakennusmateriaalina ja veistoksia. Marmori on monia värejä, koska mineraali epäpuhtauksien kalkkikiveä. Ne, joita käytetään veistokset ovat yleensä valkoisia. Vaaleat marmorit ovat käytetään eri teollisuuden aloilla, ja kiillotettu kalsiitti, dolomiitti, ja kiemurteleva marmori käytetään rakentamisessa.

Yhteenveto:

1. Kalkkikivi on kivilaji, joka muodostuu kun mutaa, hiekkaa, ja kuoret talletetaan valtamerten ja järvien kun marmori on kivilaji, joka muodostuu uudelleenkiteyttämällä kalkkikiven aikana vuoren luomisessa.
2. Molemmat tulevat eri värejä ja niitä käytetään rakennusmateriaaleissa ja muihin teollisiin käyttötarkoituksiin. Kalkkikiveä käytetään raaka-aineena useita tuotteita ja marmori soveltuu käytettäväksi luomisessa veistetty taideteoksia.
3. Kalkkikivi on sedimenttikivessä kun marmori on metamorfoosin kallio.
4. Lämpö ja paine saa muodostumisen marmori, kun ne eivät ole välttämättömiä muodostumista kalkkikiveä.
5. Kalkkikivi on enemmän huokoinen kuin marmori, kun marmori on vaikeampaa kuin kalkkikiveä.