Ero Sähkö- ja kaasutakkaElectric vs Kaasutakka

Kun henkilö on kiinnostunut ostamaan laitteen lämmittää kotiin, on hyödyllistä ymmärtää eroja vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa käsitellään eroja sähkö takka ja kaasu takka, ja kuten nimet yksin osoittavat, on todellakin eroja kahden laitteita. Tekijät, jotka voidaan katsoa ennen ostoa voi sisältää missä laitetta käytetään, menot on varaa, ja määrän lämpöä tarvitaan.

Sekä kaasu ja sähkö takat ovat niiden erilaisia ​​etuja. Se riippuu pääosin yksittäisiä joka toinen on paras ostaa. Kaasun takka on erittäin kätevä käyttää, ja sitä voidaan käyttää missä tahansa, koska se ei vaadi sähköä. Siksi jopa sähkökatkon aikana, kodin edelleen lämmin ja paahteinen! Se voi käyttää joko luonnollisia tai propaania, ja siellä on jopa 'puhtaasti palava' vaihtoehto näiden kaasu lokit.

Kaasutakut sisältävät osat kaasu lokit, kaasu- insertit ja itsensä sisältävä vent-vapaa yksiköitä. Ne eivät vaadi savupiippua kuin vanha puu takka. Jos sinulla on alkuperäisen puun takka, voit valita, että se muuttuu kaasuksi takka, jossa on suhteellisen vähän ongelmia. Toinen etu kaasu takka, on se, että niillä on kaukosäädin, joka ohjaa niiden lämpötilan etäältä.

Sähköinen takka on suhteellisen uusi keksintö, ja on vain ollut saatavilla viime vuosina. On selvää, että myös ei vaadi savupiippu, mutta se edellyttää sähköliitäntä. Siksi sähkökatkon aikana, et jää kylmä! Muitakin kuin tämä haitta, sähkö takat on monia etuja. Ne voivat jopa muistuttavat oikea takka, ja nykyään ne ovat saatavilla eri uusia vaihtoehtoja ja tyylejä. Aivan kuten kaasu takka, se on houkutteleva ulkonäkö. Vielä tärkeämpää on se, että sillä on erinomainen lämmöntuotantokapasiteetti, on noin 10000 MUTTA 's.Molemmat tulisijojen voidaan käyttää lähes minkä tahansa huoneen koon. Vaikka pienempi huone vaatii tietenkin vähemmän lämpöä, ja siksi vähemmän rahaa toimimaan. Et voi päättää ostaa muutaman tulisijojen ja levittää niitä koko talon sijasta odottaa yksi lämmittää koko kotiin. Kun käytät sähkö takka, sinulla on myös mahdollisuus siirtää lämpöä muihin huoneisiin kautta tuuletin.

Sähkö takka on halvempaa kuin kaasu takka. Toisin kuin kaasu takka, ne eivät myöskään vaadi asennusta. Ne voivat sen vuoksi helposti kuljettaa huoneesta toiseen. Joskus ne kutsutaan huonelämmittimille. Vaikka kaasun takat ovat aluksi kalliimpia kuin sähkö takat, kaasun lokit ovat suhteellisen edullisia, ja ne on helppo huoltaa. Muista ottaa kustannukset teidän sähkön huomioon myös, kun harkitse hinta sähkölämmitin. Se voi olla halpaa ostaa, mutta ajan mittaan, sähkölaskuissa voidaan lisätä enintään. Aluksi kaasu takat maksaa noin $ 2000 alkaen.

Yhteenveto:

1. Electric tulisijat ovat halvempaa ostaa kuin kaasua takat.
2. sähkö takka vaatii sähköä tuottaa lämpöä, kun taas kaasu takka käyttää luonnollisia tai propaania kaasuja.
3. sähkö takka, tuotettu lämpö voidaan siirtää muihin huoneisiin kautta faneja. Kaasutakka ei ole tätä vaihtoehtoa.