Ero tuetun ja veroton Stafford Loan Tuetun vs unsubsidized Stafford Loan

Stafford lainat ovat lainoja, joita tarjotaan täyttävien opiskelijoille amerikkalaisten korkeakoulujen ja yliopistojen antaa apua rahoituksen heidän koulutustaan. Aiemmin nimellä liittohallitus opintolainaa Program, se nimettiin uudelleen vuonna 1988, kun senaattori Robert Stafford joka oli aktiivinen etenemistä korkeakoulutuksen.

Alle Higher Education Act 1965, Yhdysvaltain hallitus takaa lainojen takaisinmaksun pitäisi opiskelija ei asettua velvollisuuksiaan. Tätä varten Stafford lainat ovat alhaisemmat korot mutta myös hyvin tiukat vaatimukset ja rajoitukset. Opiskelijan tulee täyttää ja lähettää ilmainen sovellus Federal Student Aid (FAFSA), jonka avulla opetusministeriö arvioida perhe 'taloudellinen tila ja määrittää opiskelijan' tarpeisiin.

Kun opiskelija on kirjoittautunut, maksua lykätään ja suoja-ajan kuuden kuukauden jälkeen annetaan hänen koulunsa ennen kuin hän odotetaan maksaa laina yhdessä lainan korot.

On olemassa kahdenlaisia ​​Stafford Lainat: tuetun ja veroton lainoja. Vaikka veroton Stafford lainat ovat kaikkien opiskelijoiden, tuetun Stafford lainat eivät ole käytettävissä ammatillista ja jatko-opiskelijoille. Stafford korkotukilainojen ovat tarvitse-pohjainen. Merkitys, ne tarjotaan opiskelijoille mukaan heidän rahoitustarpeet. Ne, jotka eivät ole riittäviä tuloja kattamaan korkeakoulut ovat oikeutettuja tuetun Stafford lainoja. Korko tuetun Stafford lainoja ei kerry, koska Yhdysvaltain liittovaltion hallitus maksaa tai subventoi se, kun opiskelija on koulussa. Se on myös paljon alhaisempi kuin tukemattomia Stafford lainojen.

Veroton Stafford lainat eivät tarvitse-pohjainen, ja korko kertyy siitä kun se on laajennettu koulun kunnes opiskelija lähtee koulu, johon aikaan hän on velvollinen maksamaan lainan sekä kertyneet korot. On mahdollista hankkia sekä lainojen riippuen opiskelijan 'tarpeet arvioituna taloudellisen tuen toimiston koulussa. On suositeltavaa mahdollisimman paljon, mitä voi hankkia Tuetun Stafford laina ennen tehdessä tukemattomia Stafford lainaa.Enimmäismäärä, joka voidaan lainattu tuetun Stafford laina on pienempi kuin sellaisen tueta Stafford laina:

(Annual) Tuetun Stafford Loan unsubsidized Stafford Loan

Freshman $ 3,500.00 jopa $ 6,000.00
Sophomore $ 4,500.00 jopa $ 6,000.00
Junior $ 5,500.00 jopa $ 7,000.00
Senior $ 5,500.00 jopa $ 7,000.00

Yhteenveto:

1. tuetun Stafford laina on lainaa laajennetaan opiskelijoiden omien tarpeidensa kun taas tueta Stafford laina on lainaa laajennetaan opiskelijoille riippumatta heidän tarpeisiinsa.
2. tuetun Stafford lainan, koron maksu saa tukea Yhdysvaltain liittovaltion ja ei kerry samalla käytettäessä veroton Stafford laina, korko kertyy ja on maksettava opiskelija, kun hän lähtee koulun.
3. Korot tuetun Stafford lainat ovat alhaisemmat kuin tukemattomia Stafford lainojen.