Ero Broker ja MyyjäBroker vs Myyjä

Ihmiset usein ajattelevat välittäjä ja myyjä, kun he haluavat ostaa tai myydä omaisuutta. Välittäjät ja myyjät ovat ammattilaisia, jotka käsittelevät kiinteistöihin. Nämä kaksi terminologia vaihtelevat alueittain. Joissakin paikoissa ne ovat yleisesti tunnettu kiinteistönvälittäjät, ja joissakin muissa paikoissa on selvä ero välittäjät ja myyjät.

Ennen katsomalla eroa välittäjä ja myyjä, on parempi tarkastella vastuunsa. Ei ole juurikaan eroa vastuut myyjä ja välittäjä. Molemmat ovat tiettyjä tehtäviä, kuten määritettäessä kiinteistön arvoon, ja antamaan neuvoja ja ehdotuksia investointeihin.

Kun puhutaan eroa välittäjä ja myyjä, tärkein ero on siinä, Lupavaatimuksiin, ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Vaikka lupa vaaditaan tulossa välittäjä ja myyjä, on helpompi saada yksi työskentelee myyjä. Toisaalta, henkilö saa välittäjä 's lisenssi, jos hänellä on kokemusta myyjä, ja on saanut tietyn kurssin. Henkilö annetaan välittäjä' s lisenssi ohitettuaan tentti.

Välittäjät tarvitsevat enemmän koulutusta verrattuna myyjät. Työtä myyjä on askel kohti työtä välittäjä.

Toisin myyjä, välittäjä toimii itsenäisesti. Myyjä voi toimia vain välittäjä, ja ei ole oikeutta tehdä sopimus suoraan asiakkaiden kanssa. Kun tulossa listat, ne kaikki asetetaan välittäjä 'nimi, eikä nimissä myyjä. Välittäjä on henkilö, joka suoraan käsittelee ostajille ja myyjille. Myyjä on vain sopimussuhteessa, ja hänen tulonsa saadaan välittäjä.Yhteenveto:

1. Vaikka lupa vaaditaan tulossa välittäjä ja myyjä, on helpompi saada yksi työskentelee myyjä.

2. Henkilö saa välittäjä 's lisenssi, jos hänellä on kokemusta myyjä, ja on saanut tietyn kurssin.

3. Myyjä voi toimia vain välittäjä, ja ei ole oikeutta tehdä sopimus suoraan asiakkaiden kanssa. Välittäjä on henkilö, joka suoraan käsittelee ostajat ja myyjät.