Ero Kirjanpito ja talous voittoKirjanpito vs Taloudellinen tulos

Monet ihmiset ajattelevat, että voitto on tulojen yksi saa kun kustannukset on vähennetty, mutta monet meistä eivät tiedä, että on olemassa kahdenlaisia ​​voittojen '' kirjanpito voittoja ja taloudellisia voittoja. No, kaksi voittoa '' taloudellinen ja kirjanpito -Onko tiettyjä eroja.

Kirjanpidon tulos on ero kokonaistuotto ja kokonaiskustannukset, lukuun ottamatta kustannuksia mahdollisuus. Toisaalta, taloudelliset kustannukset on ero kokonaistuotto ja kokonaiskustannukset, mukaan lukien kustannukset mahdollisuus.

Taloudellinen tulos saadaan, kun tulot ylittävät mahdollisuus 's kustannuksia. Päinvastoin, yritys voidaan sanoa olevan kirjanpito voittoja, jos tulot ylittävät kirjanpidon kustannukset yrityksen. Toisin sanoen, mikä tulos voidaan nimitystä tulot saadaan yritys, kun kaikki taloudelliset kustannukset täyttyvät.

Yksi eroja, jotka voidaan nähdä, että taloudellinen tulos on aina pienempi verrattuna kirjanpito voittoja. Verrattuna taloudellista hyötyä, kirjanpidon voitot annetaan ainoastaan ​​aikana karkausvuonna.

Harkittaessa kirjanpito voittoja, se määritellään tulot vähennetään nimenomaisesti kustannusten ja taloudellisia voittoja, koska tulot vähennetään suorien ja epäsuorien kustannusten.

Laskettaessa kirjanpito voittoja, asioita, joita pidetään muun muassa osa hyödykkeen, kuin käteisrahan säädöt / liiketoimet poistoja, määräykset, korvaukset, ja hyödyntäminen kehityskustannuksia. Laskettaessa taloudellista hyötyä, useita asioita, kuten mahdollisuus kustannukset, jäännösarvo, inflaatio taso muuttuu, verokantoja, ja korot kassavirran, otetaan huomioon.

Verrattuna taloudellista voittoa, kirjanpidon tulos lasketaan tietyn ajan.Yhteenveto:

1. Kirjanpidon tulos on ero kokonaistuotto ja kokonaiskustannukset, lukuun ottamatta kustannuksia mahdollisuus. Päinvastoin, taloudelliset kustannukset on ero kokonaistuotto ja kokonaiskustannukset, mukaan lukien kustannukset mahdollisuus.

2. Kirjanpidon tulos voidaan määritellä tulot vähennetään nimenomaisesti kustannusten ja taloudellisia voittoja, koska tulot vähennetään suorien ja epäsuorien kustannusten.

3. Verrattuna taloudellista voittoa, kirjanpidon tulos lasketaan tietyn ajan.

4. Taloudellinen tulos on aina pienempi verrattuna kirjanpito voittoja. Verrattuna taloudellista voittoa, kirjanpidon tuloksen annetaan vain aikana karkausvuonna.