Ero SQA ja SQCSQA vs SQC

'SQA' ja 'SQC' seistä 'Software Quality Assurance' ja 'Software Quality Control' vastaavasti. Ne ovat kaksi eri toimintoja ohjelmiston laadun. Yksi vakuuttaa laatu kuten nimestä voi päätellä, ja muut tarkastukset, jotka kaikki prosessit ja menettelyt toteutetaan asianmukaisesti. Termit tuntuvat hyvin samankaltaisia, mutta niissä on joitakin eroja.

SQA (Software Quality Assurance)
Software Quality Assurance on ohjelmiston laadun toiminto, joka auttaa varmistaa, että kaikki prosessit, standardit ja menettelyt tapahtuvat projektin ovat asianmukaisia ​​ja toteutetaan oikein. SQA sisältää seuranta menetelmiä ja prosesseja, joita käytetään ohjelmiston varmistaa sen laatu. Se sisältää ohjelmiston kehitysprosessi kokonaisuudessaan myös prosessien kuten ohjelmistojen suunnittelu, lähdekoodi ohjaus, koodaus lähde, muutoksen hallinta, koodi selostuksia, julkaisu, konfigurointi, jne. On olemassa monia erilaisia ​​menetelmiä, joilla SQA tapahtuu, ja siellä monien eri standardien johon laadun tulee vastata kuten ISO 9000 tai CMM, minä jne Software Quality Assurance on jaettu tavoitteita, kyvyt, toiminta, sitoumukset, mittaukset, ja lopulta tarkastukset.

SQC (Software Quality Control)
Ohjelmiston laadunvalvonta on ohjelmiston laadun toiminto, joka auttaa tarkistaa, että hanke on annettu joitakin erityisesti menettelyt ja prosessit, ja hanke tuottaa ulkoisia ja sisäisiä tuotteita, joita edellytetään. Yleisesti, valvoa ja laadun testaus voidaan katsoa olevan sama. SQC käyttävät eri organisaatioiden varmistaa ohjelmistotuotteen täyttää asiakkaan vaatimukset ja myös vahvistaa, että organisaatio on kyky tuottaa parempia tuotteita myös tulevaisuudessa.Ohjelmiston laadunvalvonta on hyödyllinen tuettaessa toiminnalliset vaatimukset, ei-toiminnallisia vaatimuksia, ja myös tarkistaa suorituskykyä, supportability ja käytettävyyttä projektin. Se myös varmistaa, että ohjelmisto pitää työskentelevät olosuhteissa, jotka olivat odottamattomia ja vika korko pysyy suhteellisen alhainen. Kaikki prosessit ja menettelyt on validoitu ja todentaa ohjelmistojen laadunvalvontaa. Testaus hanke tunnistetaan Software Quality Control vain. Testaus liittyy toiminnallisia vaatimuksia vain.

Yhteenveto'

1. 'SQA' tarkoittaa 'Software Quality Assurance'; 'SQC' tarkoittaa Software Quality Control.
2. Software Quality Assurance on ohjelmiston laadun toiminto, joka auttaa varmistaa, että kaikki prosessit, standardit ja menettelyt tapahtuvat projektin ovat asianmukaisia ​​ja toteutetaan oikein; Ohjelmiston laadunvalvonta on ohjelmiston laadun toiminto, joka auttaa tarkistaa, että hanke noudattaa erityistä menettelyt ja prosessit, ja hanke tuottaa ulkoisia ja sisäisiä tuotteita, joita edellytetään.