Ero YTM ja nykyinen tuottoYTM vs Nykyinen Yield

Tuoton erääntymispäivänä tai YTM ja nykyinen tuotto ovat termejä, jotka liittyvät enemmän joukkovelkakirjoja. Se ei ole niin vaikea erottaa nämä kaksi. Termit itse osoittaa, että he ovat erilaisia. Juoksuajan tuotosta on tuotto, kun sidos tulee kypsä, kun taas nykyinen tuotto on tuotto joukkovelkakirjalainan tällä hetkellä.

Nykyinen tuotto käytetään arvioimaan suhdetta nykyinen hinta joukkovelkakirjojen ja vuotuinen korko syntyy joukkovelkakirjoja. YTM on ennakoitu korkovaateen liittyy joukkovelkakirjoja. Nykyinen Tuotto on todellinen tuotto sijoittaja saisi.

YTM voidaan kutsua tuotto henkilö saa joukkovelkakirjalainan erääntymiseen saakka. Jos sidos on ostettu alennuksella on nimellisarvo, YTM olisi suurempi kuin nykyinen tuotto kuin alennus nostaa saantoa. Toisaalta, jos palkkio maksetaan bond The YTM on vähemmän kuin nykyinen tuotto.

Toisin kuin YTM, nykyinen tuotto viittaa tuotto nykyisellä hetkellä eikä näytä kokonaistuotto sidoksen. Nykyinen tuotto ei myöskään oteta huomioon uudelleensijoituksen riskit.Juoksuajan tuotosta määritetään käyttämällä useita keskeisiä elementtejä. Nykyinen Tuotto on yksi tällainen keskeinen tekijä määritettäessä YTM. Toinen määritetään tekijöitä ovat tämänhetkisen markkinahinnan ja nimellisarvoa. Nykyinen Tuotto voidaan laskea jakamalla vuosittaisen maksun hinta.

Kun tuoton erääntymispäivänä määrittää koko tuotto, nykyinen tuotto ei ilmene.

Yhteenveto:

1. Nykyinen tuotto käytetään arvioimaan suhdetta nykyinen hinta joukkovelkakirjojen ja vuotuinen korko syntyy joukkovelkakirjoja. YTM on ennakoitu korkovaateen liittyy joukkovelkakirjoja.
2. sisäisen koron määrää koko tuotto, nykyinen tuotto ei ilmene.
3. Jos sidos on ostettu alennuksella on nimellisarvo, YTM olisi suurempi kuin nykyinen tuotto kuin alennus nostaa saantoa. Toisaalta, jos palkkio maksetaan bond The YTM on vähemmän kuin nykyinen tuotto.