Ero NX Luotto- ja NX Prepaid NX Luotto vs NX Prepaid

NX, jonka antama Nexon America, Inc., on virtuaalinen raha, jota käytetään pelaa tietokonepelejä. NX virtuaalista rahaa voidaan käyttää ostamiseen tiettyjä asioita, kuten verkkopalveluja tai lisäominaisuutena mukana pelejä.

Nexon America, Inc. on tuonut esiin kahdenlaisia ​​NX rahaa C NX luotto- ja NX prepaid. Se oli vuonna 2009, että Nexon America, Inc. keksi nämä kaksi tilaa kortteja. Ennen 2009 yritys oli vain yksi kortin tyyppi kutsutaan Nexon Cash.

NX prepaid tulee ilman rajoituksia. Se voidaan ladata kautta PayByCash tai Nexon peli kortit. Kuten aiemmin totesin, mitään rajoituksia tulevat tämän kortin ja voi ostaa mitään peliä kohteen. Mutta voisi olla tietty peli tason rajoituksia. NX prepaid tulee eri nimellisarvot kuten $ 10 ja $ 25.

NX luotto on virtuaalinen raha, joka tulee tietyin rajoituksin. Tämä voidaan ladata PayPalin, luottokortit, lataa mobiili, ja ansaita ilmaisia ​​NX. NX luotto voi ladata myös hyväksymällä tarjouksia ja myös täyttämällä tutkimuksia.Voi vain veloittaa $ 60 a kuukaudessa käyttäen NX luottoa. NX luotto virtuaalista rahaa ei voida käyttää antamaan lahjatavaroita.

Katsokaamme joitakin rajoituksia NX luottoa. Vuonna Atlantica Online, luotto rahaa ei voi käyttää ostamiseen Blessing Lisenssit ja vaatetus Random Laatikot kunnes taso 30 on saavutettu. Vuonna maplestory, luottokorttia ei voi ostaa Character Name Change, Cash Shop Surprise, Character Transfer, ja myös ei voi käyttää Maple Trade System. Samoin NX luotto on tiettyjä rajoituksia peleihin Gachapon, Dungeon Fighter Online, PopTag ja Vindictus.

Yhteenveto:

1. Oli vuonna 2009, että Nexon America, Inc. keksi kaksi tilaa korttia C NX luotto- ja NX prepaid.
2. NX prepaid tulee ilman rajoituksia. Toisaalta, NX luotto tulee rajoituksia.
3. NX prepaid voidaan ladata kautta PayByCash tai Nexon peli kortit.
4. NX luotto voidaan ladata myös hyväksymällä tarjouksia ja myös täyttämällä tutkimuksia.
5. NX prepaid tulee eri nimellisarvot kuten $ 10 ja $ 25.