Ero Financial Accounting and Management AccountingFinancial Accounting vs Management Accounting

Business on monipuolinen kenttä ja sisältää tietoa eri aiheista. Liiketoiminnassa täytyy tietää rahoituksen, talouden, markkinoinnin ja kirjanpidon, muun muassa. Kirjanpito on haastavin joukossa, koska siihen liittyy tallennus, yhteenveto, analysointi, tarkastaa ja tulosten liiketoiminnan ja liiketoimia.

Kirjanpito on myös eri aloilla; kaksi yleisimmin käytetty ovat Financial Accounting and Management Accounting. Alla on lueteltu niiden ominaisuuksia.

Financial Accounting
Financial Accounting koskee valmisteluun tilinpäätöksen käytön osakkeenomistajille, toimittajat, pankit, työntekijät, valtion virastot ja omistajat liikeyritys.

Sen tarkoituksena on tukea vähentämään ongelmia, jotka saattavat syntyä päivittäin liiketoimet liiketoiminnan. Se julkaisee vuosittain kertomuksen, jossa on yhteenveto organisaation 's taloudelliset tiedot, jotka ovat peräisin niiden kirjaa.

Sitä säätelevät paikalliset ja kansainväliset tilinpäätösstandardit. Sen päätarkoitus on tuottaa tilinpäätöksen, saadaan tietoa, jota voidaan käyttää päätöksenteossa ja suunnittelussa ja auttaa organisaatioita täyttämään lainsäädännön vaatimuksia. Se on lakisääteinen vaatimus kaikkien julkisen kaupankäynnin kohteena organisaatio.

Management Accounting
Sisäinen laskenta on huolissaan tarjoamaan perusta päätöksentekoa varten ja käyttää tietoja johtajien organisaation sisällä. Se auttaa tunnistamaan, mittaamaan, kerääntyä, analysoida ja tulkita tietoja voidaan käyttää suunnittelussa, arviointia ja valvontaa asianmukaisen käytön organisaation 'resursseja.Se tarjoaa myös taloudelliset raportit osakkeenomistajille, velkojille, sääntelyvirastot ja verovirastot. Sisäinen laskenta käsittää myynnin ennustamisen raportteja, budjetti ja vertaileva analyysi, toteutettavuustutkimukset ja sulautuminen tai konsolidoinnin raportteja.

Sen tarkoituksena on tarjota tietoa, joka on enemmän ennuste kuin tausta, esimiehille organisaation sisällä, on luottamuksellinen ja lasketaan käyttämällä tietojärjestelmiä sijaan yleistä taloudellista tilinpäätösstandardien. Sitä käytetään strategisiin, suoritusten ja riskien.

Sisäinen laskenta on seuraavat käsitteet:

. Kustannuslaskenta joka on keskeinen elementti on johdon laskentatoimen.
. Grenzplankostenrechnung (GPK), joka saksalaisen maksaa menetelmä, joka tarjoaa keinoja, miten laskemaan kustannukset, jotka on määritetty tuotteen tai palvelun.
. Lean kirjanpito, joka on osuus laiha yritys.
. Resurssien kulutus kirjanpito (RCA), joka tarjoaa johtajien tukevat tiedot organisaation 's optimointi.
. Suoritusteho kirjanpito joka tunnistaa nykyaikaisen tuotantoprosessit 'tarve toisiaan.
. Siirtohinnoittelu jota käytetään valmistuksessa ja pankki.

Yhteenveto

1. Taloudelliset kirjanpito on lain mukaan organisaatiolta, kun taas johdon laskentatoimen ei ole.
2. Taloudelliset kirjanpito on tarkistettava erillisellä tilitoimisto, kun taas johdon laskentatoimen ei vaadita tätä.
3. Financial kirjanpito on huolissaan siitä, miten varat organisaation vaikuttaa sen suorituskykyyn, kun taas johdon laskentatoimen on huolissaan siitä, miten raportit vaikuttaa käyttäytymiseen ja suorituskykyyn sen työntekijöiden.
4. Financial Accounting säätelevät sekä paikallisia ja kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja, kun taas johdon laskentatoimen ei ole.