Ero Amulya Jeevan ja Anmol JeevanAmulya Jeevan vs Anmol Jeevan

Puhuttaessa Henkivakuutus, Life Insurance Corporation of India on hyväksytty laajalti koko maassa. Se on parempi ulottumattomissa kuin mikään muu vakuutusyhtiö Intiassa. Joka vuosi Life Insurance Corporation of India esittelee joukon uusia vakuutuksia. Kahden politiikan keskustellaan täällä '' THE Amulya Jeevan ja Anmol Jeevan '' ovat hieman vanhoja politiikkaa.

Nämä kaksi politiikan Henkivakuutus Corporation of India ovat kuolemanvaravakuutussopimuksiin, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole voittoa suunnitelmia. Molemmat Amulya Jeevan Anmol Jeevan ei anna selviytymisen etuja vakuutuksenottaja mutta antaa turvallisuutta haltijalle 'perheenjäsenet. Kuten Amulya Jeevan Anmol Jeevan ovat kuolemanvaravakuutussopimuksiin, vakuutuksenottaja saa mitään kypsyyttä etuja, ainoa etu on, että perheenjäsenet .

Verrattaessa kahta termi vakuutukset, on olemassa tiettyjä minuutti eroja. Yksi tällainen ero on peittoalueella. Kun Anmol Jeevan mukana Rs 25 lakh mahdollisimman monessa, Amulya Jeevan mukana vähintään kattavuus Rs 25 lakhs. Tapauksessa amulya Jeevan, ei ole mitään ylärajaa kattavuus. Voidaan nähdä, että Anmol Jeevan mukana vähintään kattavuus Rs viisi lakh, joka ei ole mahdollista Amulya Jeevan.

Mitä palkkio, vakuutuksenottaja on Amulya Jeevan on maksettava vähemmän kuin vakuutuksenottajalle Anmol Jeevan. Suurin ikä henkilö voi ottaa Anmol Jeevan palkkio on 55 vuotta. ? Suurin merkintä ikä Amulya Jeevan on 60 vuotta.Suhteen enintään ikä kypsyyttä myös, on ero viiden vuoden kahden politiikan. Kun Enimmäisikä erääntyessä Anmol Jeevan on 65, se 70 vuotta Amulya Jeevan.

Kun politiikan termi Amulya Jeevan on viisi 30 vuotta, politiikan termi Anmol Jeevan on viidestä 25 vuotta.

Yhteenveto

Kun Anmol Jeevan mukana Rs 25 lakh mahdollisimman monessa, Amulya Jeevan mukana vähintään kattavuus Rs 25 lakhs.

Anmol Jeevan mukana vähintään kattavuus Rs viisi lakh, joka ei ole mahdollista Amulya Jeevan.

Vakuutuksenottaja on Amulya Jeevan on maksettava vähemmän kuin vakuutuksenottajalle Anmol Jeevan.

Suurin ikä henkilö voi ottaa Anmol Jeevan palkkio on 55 vuotta. ? Suurin merkintä ikä Amulya Jeevan on 60 vuotta.