Ero Umbrella ja Excess VastuuUmbrella vs Ylimääräinen Vastuu

Umbrella ja ylimääräinen vastuut tarkoittaa kahta eri tyyppiä vakuutuksia. Näitä vakuutuksia käytetään lisäämään vastuunrajoihin yläpuolella olevat politiikkaa. Tarve käyttää sateenvarjo ja liiallinen vastuu syntyy johtuu monista syistä. Jotkut niistä ovat:

Kun organisaation tai yrityksen laajenee johtuen monipuolisesta syistä, kuten fuusion tai sisäinen kasvu ja entisen vakuutus ei kata vastuisiin.
Joskus suuri tuomaristo päätös päätöstä eikä muutoksenhakutuomioistuin edellyttää organisaatiolta lisäämään korvausvastuun rajoja.
Joskus kun ylin johto muuttuu, johdon päättää kasvattaa korvausvastuun rajoja.

Käytössä pyytää uusia ja korkeampia rajoja, vakuutus- ja vastuu lentoyhtiöt tarjoavat joko sateenvarjo vastuuta tai ylimääräinen vastuuvakuutus yläpuolelle ennestään oleva velka.

Umbrella vastuu
Sateenvarjo vastuu on eräänlainen vastuuta, joka tarjoaa lisää rajoituksia yli taustalla vastuusta. Se lisää rajat kunkin velan politiikan organisaation tai yrityksen. Suurin etu sateenvarjo vastuu on, että se voi myös tarjota kattavuus, joka ei alun perin ollut käytettävissä taustalla kattavuus. Sateenvarjo vastuu auttaa laajentamaan liike vakuutusvastuu jotta aukot kattavuus ovat kiinni ja eliminoidaan. Se tarjoaa ensimmäisen dollarin vastuun kattaminen, joka on yläpuolella mitään itsestään vakuutettu säilyttäminen tai säilytetty rajaa.Ylimääräinen vastuu
Ylimääräinen vastuuvakuutus myös muita rajoituksia yli taustalla vastuuta, mutta ne ovat rajoittavampia. Se tarjoaa peittokuvat päälle jo vakuutuksen lisäämällä tai lisäämällä tietylle henkilölle tai esiintymisen rajat. Ylimääräinen vastuu sisältää kaikki määritelmät ja rajat jo olemassa olevat politiikan ja ei ole mitään vaikutusta mihinkään muihin vakuutuksen liiketoiminta voi olla. Yksi haitat liikaa vastuuta on, että joskus se on niin rajoittava, että se voi olla enemmän rajoituksia kuin taustalla kattavuus.
Yksi tulisi aina lukea pienellä painettu ennen allekirjoittamista varten mitään vakuutuksen ja vastuun tietoisen päätöksen on tarpeen suojata liiketoiminnan minkäänlaista kolmannen osapuolen vaatimus.

Yhteenveto:

1. Umbrella vastuu tarjoaa lisää rajoja yli taustalla vastuusta. Se lisää rajat kunkin velan politiikan organisaation tai yrityksen. Se voi myös tarjota kattavuus, joka ei alun perin ollut käytettävissä taustalla kattavuus. Ylimääräinen vastuu on hyvin rajoittava ja se voi olla rajoittavampia kuin taustalla vastuuta.