Ero 401k ja Pension401k vs Pension

Ihmiset työskentelevät voidakseen huolehtia omasta ja perheensä 'tarpeet. He lopulta vanhenevat, tekevät niistä työkyvyttömäksi ja ansaita elantonsa. Tässä mielessä, järjestöjen ja yksityishenkilöiden valmistautua työntekijöitä aikaa, että ne on eläkkeelle.

Eläkejärjestelyt perustettu tarjoamaan yksilöiden tulonlähde aikana, että ne eivät enää pysty toimimaan. Monet järjestelmät tai suunnitelmat luotu auttamaan heitä taloudellisesti. Yksi on säännöllinen eläkejärjestely ja toinen on 401k tilille.

eläke

Pension viittaa maksujen että henkilö saa eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Se on eräänlaista siirrettyä korvauksia työntekijöille annettujen, kun he eivät enää pysty toimimaan ja maksetaan säännöllisesti erässä.

Se on yleensä perustettu työnantajan, vakuutusyhtiöt, hallituksen tai ammattiliittojen ja muiden yhdistysten. Useimmat hallitukset tarjoavat eläkejärjestelyjen kuten Social Security System.

Eläkkeet yleensä tulevat vakuutus paketteja, jotka edellyttävät niiden maksaa etuuksia vammaisille edunsaajille tai perhe. Työkyvyttömyyseläke on tarkoitus antaa henkilöille, jotka ovat pois käytöstä onnettomuuksia tai aiheuttavat sairaudet niiden kyvyttömyys toimia.

Eläkejärjestelyt voidaan joko määritellä hyötyjä tai maksu-, tai molempia. Etuuspohjaiset perustuu kiinteään kaavan, joka riippuu jäsenen 'palkka ja pituus jäsenyyden suunnitelmaan. Maksuperusteiset perustuu jäsenen' rahoitusosuus ja sen tulos tai voitto. Suunnitelmia, jotka ovat molemmat ominaisuudet ovat nimeltään hybridi suunnitelmia, kuten käteistilille ja Pension Equity suunnitelmia.Eläkejärjestelyt rahoitetaan työnantajan pidättämällä tietty prosenttiosuus työntekijän 's palkka. Investoinnit tehty rahaa maksut hoidetaan sijoitusjohtajana. Eläkesuunnitelmiin, eläkeläisiä ovat varmoja eliniän palkka mutta kun he kuolevat, The eläkettä ei voida siirtää lapsilleen.

401k

401k on eräänlainen säästötili. Sen tarkoituksena on auttaa työntekijöitä säästää eläkkeelle ja samalla vähentää verotettavaa tuloa. 401k tilinhaltijat ei tarvitse maksaa veroa säästöjen kunnes se vedetään eläkkeelle siirtymisen yhteydessä.

401k tilit ovat yleensä rahoittavat työntekijät mutta työnantajat joskus edistää pienen prosenttiosuuden tai vastaavat osuudet työntekijöitä. Ne joskus sijoittaa panoksen yrityksen 's varastoja tai muita sijoituksia. Työntekijöillä on viimeinen sana vaikka ja he voivat valita ja hallita investoinnit.

Määrä, jonka työntekijä saa eläkkeelle siirtymisen yhteydessä riippuu paljon hänen panoksensa ja paluuta investoinneista. Yksi haittoja 401k suunnitelmia on, että investoiminen yhtiö varastot voivat vaarantaa suunnitelma varsinkin jos yritys yhtäkkiä tulee maksukyvytön tai hakeutuu konkurssiin.

Yhteenveto

1. Eläkejärjestelyt rahoitetaan työnantajan, kun taas 401k suunnitelmat rahoitetaan työntekijälle.
2. Eläkejärjestelyt varmistetaan säännöllinen palkka jäsenille, kun taas 401k suunnitelmat riippuvat tekemät talletukset ja voitot, jotka ovat ansainneet niiden sijoitus.