Ero US GAAP ja Kanadan GAAPUS GAAP vs Canadian GAAP

Siellä 's oikeastaan ​​ole yhden koon valtakunnassa kirjanpito kaikissa lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa. On olemassa erilaisia ​​tilinpäätösstandardeja kuten IFRS (International Financial Reporting Standards) ja GAAP (lyhenne sanoista Generally Accepted Accounting Principles). Vaikka on vielä joitakin merkittäviä yhtäläisyyksiä molemmat, kukin GAAP voi tulla maakohtaisia ​​ja järjestää erillisen alan standardi perustuu toimivalta. Tämä tekee kaksi tilinpäätösnormistoista kuin että Yhdysvalloissa ja Kanadassa tehdään hieman erilainen

Yhdysvaltain ja Kanadan GAAP on eroja seuraavat keskeiset alueet: liikkeeseen tilinpäätöksen, puitteet, konsernitilinpäätös, varat ja vastuut tai rahoitusvälineiden taseet, tuloslaskelman ja muut kirjanpitoa tai aiheita. Alle konsernitilinpäätöksessä, on olemassa erilaisia ​​protokollia erikoistarkoituksiin yhteisöistä ja vaihteleva tarkoituksiin yhteisöjä, sekä ehdot osakkuusyrityksen investoinnit kahden tilinpäätösnormistot.

Periaatteessa US GAAP perustelee tilinpäätösstandardinsa on AICPA Accounting ja Audit opas, kun taas Kanadan GAAP perustaa niiden standardien niiden Accounting suuntaviivat * 8. Tämän vuoksi entinen on erilainen joukko sulkeumia myöntämisen tilinpäätöksen. Lausunnot sisältyy yleensä vaatimus varoista ja veloista, TOIMINTALAUSUNTO, substanssiin muutokset, kassavirran ja investointi aikataulu. Vertaileva tilinpäätös ei enää tarvita. Jälkimmäisessä lausumia kassavirta, tulot, substanssiin muuttuu, koko vuoden investointien ja muut huomautukset ovat kaikki tarvittavat. Näin ollen on selvää, että kanadalainen GAAP ei vaadi aikataulut investointeja toisin kuin ensin.

Mitä tulee varoihin ja velkoihin nimenomaan alkuperäisen kirjaamisen, kanadalainen GAAP noudattaa sääntöjä IFRS jossa rahoitusvarojen ostot kirjataan kahdella mahdollisella tavalla eli: perustuu, jona kauppa tai perustuen mennessä ratkaisua. US GAAP he kuitenkin vain tallentaa säännöllinen tapa ostot ja muut liiketoimet arvopapereiden ajankohtana kaupan perusteella.Lopuksi raportointi NAV per osake ei vaadita US GAAP, kun taas Kanadassa, se on sisällytettävä raporttiin.

Kaiken kaikkiaan vaikka sekä US GAAP ja Kanadan GAAP kutsutaan GAAP, ne vaihtelevat monin todennäköisimmin johtuu eri lähteistä he perustavat periaatteita:

1. US GAAP, niiden kirjanpidon suuntaviivat vaikuttavat AICPA 's Accounting ja tarkastusvaliokunnan opaskirja taas Kanadan GAAP on alle Accounting suuntaviivojen * 8.