Ero HSA ja PPOHSA vs PPO

Terveydenhuollon ja hoitokustannuksia nousee edelleen, se on vieläkin välttämätöntä jokaisen yksittäisen on hoitovakuutusuudistuksen. Onneksi Yhdysvalloissa, sinun on paljon vaihtoehtoja, kun se tulee tyypin terveydenhuollon että saat, riippuen terveydenhuollon vakuutuksen, että olet. Täällä me katsomaan eroa käyttämällä HSA tai terveys säästötilitiedot, ja hankkimalla palveluja PPO, tai Preferred Provider Organization.

Kuten nimikin kertoo, HSA on terveydelle säästötilille, suunnitelma haltija, joka on oikeus vero-edut. HSA on käytettävissä vain niille, jotka ovat kirjoilla High Omavastuu Health Plan. Kun olet HAS, varat talletetaan tilillesi ei sovelleta liittovaltion tuloveroa.

Toisaalta, PPO on todella hallinnoi hoidon organisaatio, joka koostuu sairaalat, lääkärit ja terveydenhuollon tarjoajat, jotka ovat tehneet sopimuksen vakuutusyhtiön. Sopimuksen ansiosta terveydenhuollon tarjoaja tarjota palveluja suunnittelemaan omistajille alennettuun hintaan. PPO on tilaus-pohjainen järjestely saatavaa hoitoa, kun taas HSA tyypillisesti maksetaan henkilö 's työnantaja.

Etuna että HSAs on yli postilaitokset, että jos et käytä varoja, jotka kertyvät ajan myötä, voit silti käyttää suurempi määrä tulevia sairaanhoitokulut. Joten pohjimmiltaan, saat pitää varoja, joita ei ole käytetty. Tämä ei päde PPO, joka on eri joukko sääntöjä varoista että et käyttää oman terveydenhuollon tarpeet.

Sekä HSA ja PPO voidaan käyttää reseptilääkkeitä, hammas- tai näköpalveluja, pitkäaikaishoidon palkkioita ja maksuja sairaanhoitokuluista, jotka muuten eivät kata. Sen määrittämiseksi, onko se on enemmän hyötyä sinulle käyttää HSAs yli postilaitokset, voit mennä verkossa, ja etsiä korko laskimet auttaa selville, parhaiten sopii lääketieteen ja taloudelliset tarpeet.Yhteenveto:

1. HSA on terveydelle säästötilille, kun taas PPO tai Suositut Provider Organization, on ryhmä, joka koostuu lääkäreistä, terveydenhoidon tarjoajat ja sairaaloissa.

2. HSA tarjoaa verovähennyksiä, vaikka postilaitokset eivät.