Ero YTM ja IRRYTM vs IRR

IRR (sisäinen korkokanta) on termi, jota käytetään yritysrahoituksesta mitata ja tarkistaa suhteellinen arvosta projekteja. YTM (Sisäinen korko) käytetään side analyysissä päättää suhteellista arvoa joukkolainasijoituksille. Molemmat lasketaan samalla tavalla, ja on oletus, että käteistä rahavirta eri hankkeiden hyödynnetään jälkeen.

YTM on käsite, jota käytetään selvittämään tuotto sijoittaja saisi, jos hänellä pitkäaikainen, korkosijoitukset, kuten keskinäinen side, yli sen eräpäivää.

Se ottaa huomioon erilaisia ​​tekijöitä, kuten kestoaika, ostohinta lunastusarvoon, kuponki tuotto ja välinen aika korkomenot. Se on ehdottomasti oletetaan, että kupongit sijoitetaan jälleen YTM nopeudella.

YTM voidaan olettaa käyttämällä sidoksen arvo taulukon (kutsutaan myös joukkovelkakirjojen tuotto taulukko), tai lasketaan käyttämällä ohjelmoitavaa laskinta, joka on erityisesti määritys mahdollistaa sidoksen matematiikka laskelmat.

Sisäinen korkokanta (IRR), toisaalta, on nopeus sai ehdotuksesta. Kuten kohti sisäinen korkokanta menetelmän, sääntö päätös on: Hyväksyn projektin jos IRR ylittää pääomakustannuksia; muuten hylättävä suunnitelma.Perustuu käsite rahan aika-arvo, YTM on diskonttokorko, jolla nykyinen arvo kaikkien tulevien maksujen vastaisi nykyistä kustannustehokkuutta sidoksen, joka on myös nimitystä Sisäinen korkokanta.

Se on korko, tasaa alkuperäisen Investment (I), jossa nykyarvo (PV) tulevien rahavirtoja. Joka päättelee, että IRR, I = PV tai NPV (nykyarvo) = 0.

Etuna IRR menetelmä on, että se pitää aika-arvosta rahaa, ja on siten tarkempi ja käytännöllinen kuin kirjanpito tuotto. Sen tärkeimmät haitat ovat, että se ei onnistu tunnistamaan erikokoisten investointien vastapuolen hankkeisiin, ja niiden asianmukaisesta dollarin kannattavuutta, ja rajoitetuissa tapauksissa, joissa on lukuisia peruutukset kassavirta virtoja, suunnitelma voi väistyä useampi sisäinen tuotto.

Yhteenveto: