Ero Elatusapu ja huoltoElatusapu vs Maintenance

On kasvua avioerossa maailmassa. Mental yhteensopimattomuus ja temperamenttinen kysymyksiä miehen ja vaimon johtaa erotettava toisistaan. Kun eronnut, he menevät elatusapu ja huoltoa. Elatusapu ja huolto ovat samat ja niitä käytetään eri nimillä eri paikoissa. Joten emme voi sanoa, että ne ovat erilaisia ​​oikeudelliselta kannalta.

Elatusmaksut tai huolto on taloudellista tukea, joka annetaan puoliso eron jälkeen. Joissakin maissa ja paikoissa, elatusapu on eniten käytetty ja joissakin muissa alueilla, huolto on muodissa. Useimmissa tapauksissa aviomies antaa elatusapu tai elatusapua ex vaimo.Elatusmaksut tai huolto on taloudellinen järjestely välillä eronneet parit. Se on järjestely, jonka kumppani tarjoaa säännöllisiä taloudellista tukea toiselle. Tämä on käytettävissä vain kumppaneille, jotka ovat laillisesti naimisissa.
Elatusapu ja huoltoa lait vaihtelevat maahan. On kuitenkin olemassa kolme yleistä tyyppiä elatusapu tai elatustuki käytettävissä. Ne ovat kertasuorituksena elatusmaksut tai huoltoa, väliaikainen elatusapu tai huolto ja pysyvä elatusapu tai huolto.
Kertakorvaus huoltoa tai elatusmaksut on kertaluonteinen korvaus annetaan kumppani. Väliaikaiselle elatusapu tai huolto on annettu tietyksi ajaksi, kunnes kumppani toipuu hänen taloudellista riippumattomuutta. Tämä elatusapu tai huolto on annettu edistää koulutusta osaamisen ja koulutuksen. Sitten kolmas pysyvä elatusapu tai huolto on korvaus annetaan määräämättömäksi ajaksi.
Huolto tai elatusapu on yleensä antaa, jos kumppani ei ole riittävästi vaurautta täyttämään kohtuulliset tarpeet tai jos kumppani ei pysty tukemaan omalta ja on hillitty olla kotona tai jos kumppani on hyvin vähän mahdollisuuksia työhön.
Tuomioistuimessa palkinnot elatusapu tai huolto, se ottaa huomioon eri asioita, kuten ikä, kesto avioliitto, kumppani 'voimavaroja ja työllistymismahdollisuuksia. Elatusapu tai elatusapua päättyy kuolemaan kummankaan kanssa. Jos henkilö menettää työpaikka tai jos lasku tuloja tai jos kumppani menee uudelleen naimisiin, niin ylläpitäminen tai elatusapu korvauksen saa päättynyt.

Yhteenveto
Elatusapu ja huolto ovat samat ja niitä käytetään eri nimillä eri paikoissa.
Joissakin maissa ja paikoissa, elatusapu on eniten käytetty ja joissakin muissa alueilla, huolto on muodissa.