Ero yhteistyökumppaniksemme ja Tytäryritykseen



Affiliate vs Tytäryrityksiin

Yritysmaailma on täynnä termejä, jotka tavalliset ihmiset voivat löytää sekava. Hyvä esimerkki sanat, joita usein saada keskenään, tai ei ymmärretä ollenkaan ovat kumppaniksi ja tytäryhtiö. Nämä sanat esiintyvät TV mainoksia, julisteita, tiliotteet, mutta useimmat ihmiset eivät 't osaavat erottaa toisistaan. Nämä ehdot mainitaan myös osakemarkkinoilla ja kaupankäynti lattiat liiketoiminnan kielenkäytössä. Kuitenkin useimmat ihmiset ovat tietämättömiä tarkka merkitys näiden ehtojen, paitsi liikemiehille, varastossa välittäjät, ja sijoittajat. Tämän seurauksena ihmiset vapaasti mainita nämä termit jokapäiväisessä keskusteluja ja jopa virallisissa keskusteluissa tietämättä, että niitä voidaan käyttää väärin. molemmat termit jakavat vain yksi samankaltaisuus. sekä tytäryhtiöiden ja tytäryhtiöiden mittauksia omistuksen että tärkein yhtiö omistaa yli muita pienempiä yrityksiä. kuitenkin yhtäläisyydet pääty tähän. yritys, joka toimii tytäryhtiö tärkeimmät yhtiöllä on merkittävä osuus sen varastojen hallinnassa tärkeimmät yhtiö . on jopa tapauksia, joissa tärkein yhtiö ohjaa kaikkia varastojen tytäryhtiö.

Toisaalta, osakkuusyhtiö on vain vähäinen osuus sen varastojen hallinnassa tärkein yritys. Esimerkiksi suuri yritys Walt Disney Corporation on kahdeksankymmenen prosentin osuuden ESPN, neljäkymmentä prosenttia vaakalaudalla History Channel, ja täydellinen varastojen omistaminen Disney Channel. Tässä esimerkissä Walt Disney on panokset yli kolme pienempää yritystä, mikä mahdollistaa luokittelun nämä yritykset joko tytäryhtiö tai yhteistyökumppani. History kanava olisi luokiteltu kumppaniksi, koska Walt Disney Corporation on vain osittainen, tai neljäkymmentä prosenttia valvontaa sen varastoja. Kuitenkin ESPN voidaan sanoa olevan tytäryhtiö Walt Disney Corporation, sillä valtaosa sen kalakannoista ohjataan tärkein yritys. Lopuksi Disney Channel voidaan leimata kokonaan omistama tytäryhtiö, sillä Walt Disney Corporation omistaa sataprosenttisesti sen varastoja.

On tapauksia, joissa kumppaniksi yritys ei ole suoraan tärkein yhtiö, mutta sen sijaan kumppani yhtiö, joka yksinkertaisesti jakaa varastot tärkein yritys. Osakkuusyhtiöt voi myös olla toissijaista yrityksiä, joissa ne ohjaavat enemmistön tai sataprosenttisesti varastoja. Monikansalliset yritykset luovat tytäryhtiöt sekä lisääntyä vastaanottavat maat ilman pelissä heidän nimensä, tai jos kyseessä on tytäryhtiöiden merkittävän osan varastoistaan. On maita, joissa tietyt monikansalliset yritykset eivät toimi hyvin, koska ne mielletään myyjät kapitalismin ja ulkomaisia ​​investointeja. Tällaisissa tilanteissa, monikansalliset yritykset luovat tytär- tai osakkuusyhtiöiden, jotta salaa tunkeutua kohdemarkkinat. Jotkut tytär- ja osakkuusyhtiöiden on leimattu 'nuken yhtiöt', jotka ovat itse asiassa omistaa valtava, tärkein yritys, jotta tulla markkinoille vihamielinen tuotenimellä. Tämä strategia on ilmaisua kuin suorat ulkomaiset sijoitukset. Sen lisäksi monikansalliset yritykset, pankit hyväksymään suoria ulkomaisia ​​sijoituksia taktiikka jotta sopeutua kohdemaan 's pankkisääntely, samalla jättäen heidät antamaan vakuutuksia.

Yhteenveto



1. Sekä tytäryritykset ja viittaavat yritys, joka on osa sen varastojen hallinnassa tärkein yritys.

2. Toissijainen yritykset ovat suurimman osan varastojen hallinnassa tärkein yritys. Kokonaan omistama tytäryhtiö yritykset ovat kaikki niiden varastojen hallinnassa tärkein yritys.

3. Osakkuusyhtiöt on vain vähäinen osa niiden varastot hallinnassa tärkein yritys.