Ero Banktruptcy Luku 7 ja 13Konkurssi luku 7 ja 13

Yhdysvalloissa, on olemassa kaksi tapaa, joilla voit tehdä henkilökohtainen konkurssi. Meillä on 7 luku ja 13 luvun kuin valintoja. Nämä kaksi tapaa ovat hyödyllisiä tilanteesta riippuen.
Konkurssi Luku 7 tai Virtaama vakuudettomat velat on parempi vaihtoehto, jos vähissä käteisellä kun olet maksanut perus- kulut kuukausittain. Tämä on myös hyvä, jos et ole perustarpeita kuluja. Luku 13 ja Luku 7 konkurssi on jätetty liittovaltion konkurssituomioistuimelle. Vuodesta 2000, sinun täytyy maksaa maksu $ 160, kun haetaan konkurssiin helpotusta. Tämä koostuu $ 130 hakemusmaksu ja hallinnollinen maksu $ 30. Attorney 's maksu on myös muita.

Konkurssi Luku 13 on tärkeää ihmisille, joilla on säännöllisiä tuloja pitämään omaisuutta. Tämä sisältää kiinnitys talon tai auton, ominaisuuksia, että ne saattavat menettää olivat he kuuma jätetty koskien Konkurssi Luku 13. tällainen henkilökohtainen konkurssi ja oikeus antaa mennä signaali lyhennyssuunnitelma, jonka avulla henkilö käyttää hänen tulevaisuudessa tulot maksavat oletuksena aikana kolme-to-viiden vuoden aikana. Tämä tehdään mieluummin kuin luovuttamalla omaisuutta. Heti kun henkilö täyttää kaikki hänen poista vastuuta suunnitelman, hän saa sitten vastuuvapauden veloista.

Luku 7 tyyppi konkurssin, toisaalta, kutsutaan suoraan konkurssi. Se liittyy selvitystilassa kaikista varoista, jotka eivät ole vapautettu. Kun sanomme vapautettu omaisuutta, tarkoitamme kaikkia ominaisuuksia kuten autojen, perus kodin kalusteet, työperäinen työkaluja ja muita. Jotkut näistä ominaisuuksista voidaan myydä virallinen joka nimittää tuomioistuin, uskotun miehen tai voidaan luovutettiin henkilö 'velkojille. Päästö veloista saa vastaanotetaan kerran kuudessa vuodessa.
Kun tiedosto luku 7 konkurssi olet velvollinen maksamaan velkojaan pois nonexempt omaisuuden, että olet. Luku 13 konkurssi voit maksaa velkasi pois tulevien tulojen. Tämä johtaa osaksi lyhennyssuunnitelma alle 13 luvun konkurssiin. Suurimman osan ajasta, luku 13 avulla henkilö maksaa velan pidemmän aikaa verrattuna luku 7, jossa henkilö maksaa pois enemmän velkaa ja käsitellä vakuusvelkojien paljon helpompaa. Vakuusvelkojien kuuluu kodin asuntolainoittajista, yritykset, jotka tarjoavat rahoitusta autojen ja kuorma hankinta ja muut. Saat Luku 7 suunnitelma, takaisinmaksuaika on sallittua yleensä kolme vuotta henkilöille, joilla on tuloja alle mediaani, ja viiden vuoden velalliset, jotka ovat käytettävissä olevat tulot yli mediaanin.

Lopuksi Luku 13 konkurssi tai Korottomat takaisinmaksu suunnitelma on niille, jotka ovat säännölliset tulot ja voi maksaa heidän elinkustannukset mutta ei voi pysyä aikataulun maksut velkojaan. Luku 7 tai Discharge Suojaamaton Velat on niille, jotka ovat vähän tai ei lainkaan rahaa jäljellä jälkeen maksaa perus kulut kuukausittain tai eivät perus kulut. Velkojat eivät saa yhteyttä, kun automaattinen oleskelu on vaikutusta. Toisaalta, luku 13 konkurssi voit tehdä yksi kuukausittainen maksu Konkurssitoimitsijan jaettavaksi.Yhteenveto:

1. Konkurssi Luku 13 on tärkeää ihmisille, joilla on säännöllisiä tuloja pitämään omaisuutta. Tämä sisältää kiinnitys talon tai auton, ominaisuuksia, että ne saattavat menettää, jos he olisivat kuuma haki Konkurssi Luku 13.