Ero Freddie Mac ja Fannie MaeFreddie Mac vs Fannie Mae

Tässä prosessissa homeownership, henkilö voi kohdata termiä 'kiinnitys'. 'Mortgage' on ranskalainen termi, joka tarkoittaa 'dead lupaus.' Nämä ovat lainoja, jotka on suojattu kiinteistön. Maksu erissä on tehty yli asetetun ajan kuluessa. Kiinnitys turvaa sitoutumista, joka haluaa lainata rahaa, joka maksetaan takaisin. Joillekin ihmisille, kiinnitys on suurin ja yksi vakavimmista taloudellisia velvoitteita että yksilö voi tehdä. Peruskomponentit kiinnitysluoton ovat: omaisuutta, kiinnitys, lainanottajan, lainanantaja, kiinnostusta, ja sulkemiseen.

Useita erityyppisiä kiinnitykset olemassa, ja kaikki nämä ovat sovelletaan oikeudellisia vaatimuksia ja paikallista sääntelyä. Tämäntyyppiset ovat säädettävissä-korko kiinnitykset ja kiinteän korko kiinnitykset. Yleisin kiinnitys käyttämä ensimmäistä kertaa Asunnonostajien on Tasaerälaina. Koska niiden vakauden, niiden maksut ovat kiinteät. Ja kun kyseessä on inflaation korkojen etu kiinnitys ei vaikuta, mutta kiinteistöveron ja vakuutuskulut voi vielä muuttua. Säädettävällä-korko kiinnitys, alkuperäinen korko on alhaisempi kuin kuukausierä joten se on suosittu valinta. Koron että tyyppi kiinnitys on kiinteä aluksi, mutta se säätää määräajoin riippuen indeksi.

Joten kuka omistaa nämä järjestelmät? Vastaus on hallituksen tukema yritykset vastaa rahoituspalvelujen, joka tunnetaan myös GSE. Nämä GSEs ovat yritykset, jotka syntyvät Yhdysvaltain kongressi. Ne käsittelevät ja auttavat parantamaan luototusta kohdealoilta ja tehdä segmentit pääomamarkkinoilla tulee tehokkaampaa ja vaikuttavampaa samanaikaisesti. GSEs syytetään saatavuuden parantamiseksi ja alentaa luottoja lainanotto aloille. Esimerkkejä näistä GSEs ovat Fannie Mae ja Freddie Mac; molemmat käsittelevät kotiin rahoituksen.

Fannie Mae, joka tunnetaan myös liittovaltion National Mortgage Association, on GSE perustettu vuonna 1938 tarkistuksista National Housing Act. Yhtiö tekee rahaa hankkimalla alhaisemmalla tasolla, ja kun on korkeampi, he lainaavat rahaa. Fannie Mae ostaa kiinnitykset. Sen jälkeen paketteja ja myy arvopaperistettujen kiinnitykset markkinoilla.Liittovaltion Home Loan Mortgage Corporation tai Freddie Mac lyhyitä, luotiin vuonna 1970, jonka tavoitteena on laajentaa jälkimarkkinoita kiinnitykset Yhdysvalloissa. Niiden liiketoiminta on kuin toinen GSEs; he ostavat kiinnitykset, uima-allas ja pakattava ne, sitten myydä ne avoimilla markkinoilla kuten Fannie Mae.

Niiden erot tulevat niiden sääntöjä. Fannie Mae mahdollistaa sen lainanottajien saada kotiin lainatakuita jopa kymmenen useita ominaisuuksia, kun taas Freddie Mac sallii jopa neljä yksikköä. Ne eroavat toisistaan ​​myös sen säännöt rahasumman lainanottajan 'kädestä kun he pyytävät rahoitusta ei-omistusasuntojen omaisuutta. Fannie Mae mahdollistaa kahden kuukauden' varantojen kädellä Freddie Mac vaatii kuusi kuukauteen 'varauksia. Toinen ero tulee alas maksuvaihtoehtoja. Fannie Mae mahdollistaa vähintään kolmen prosentin käsiraha vaikka lainanottajat Freddie Mac on oltava vähintään viiden prosentin käsiraha.

Yhteenveto:

1. kiinnitys turvaa sitoutumista, joka haluaa lainata rahaa, joka maksetaan takaisin. Joillekin ihmisille, kiinnitys on suurin ja yksi vakavimmista taloudellisia velvoitteita että yksilö voi tehdä. Peruskomponentit kiinnitysluoton ovat omaisuutta, kiinnitys, lainanottajan, lainanantaja, kiinnostusta, ja sulkemiseen. Myös erilaisia ​​kiinnityksiä olemassa.
2. Hallituksen tukema yrityksiä perustetaan Yhdysvaltain kongressin rahoituspalveluja yrityksille. Yksi segmenttien on asuntoluottoihin segmenttiin. Esimerkkinä näistä GSEs jotka tehtävänä on käsittelyn kotelo on 3. Fannie Mae ja Freddie Mac.
4. Fannie Mae ja Freddie Mac ovat yrityksiä, jotka tekevät rahaa hankkimalla alhaisemmalla tasolla, ja kun on korkeampi, he lainaavat rahaa. He ostavat kiinnitykset sitten pakata ja myydä arvopaperistettujen kiinnitykset markkinoilla.