Ero Kassavirta ja nettotulos Cash Flow vs Nettotulos

Kassavirta ja nettotulos ovat usein sekavia sanoja niin pitkälle kuin liikemiehet ovat huolissaan. Nettotulos tai voitto, on raha, joka pysyy yhtiön kanssa sen jälkeen, kun on vähennetty kaikki kulut. Kassavirta tarkoittaa rahaa, joka virtaa sisään ja ulos yrityksen sen eri toimintojen.

Kun tarkastellaan tilinpäätöksen yrityksen, rahavirtalaskelmat, netto tuloslaskelmat ja taseet pidetään erittäin tärkeänä.

Kassavirta on yhteensä rahaa, että yritys saa, kun taas nettotulos on kassavirta miinus kulut, kuten kustannukset yrityksen liiketoiminnan, korot, poistot, verot, palkat ja muut kulut.

Verrattaessa kahta, kassavirta on vähän vaikea manipuloida alle GAAP.

Rahavirtalaskelma on yritys 's checkbook, jossa sovitetaan yhteen netto- tuloslaskelman ja taseen selvitys. Rahavirtalaskelman kirjaa kaikki in-flow ja out-virtaus. Rahavirtalaskelman tieto, joka osoittaa lähde rahaa ja jos se on käytetty. in rahavirtalaskelmat, nettotulos on alussa todettiin. Kun nettotulos selvitys, todelliset tulot, onko lasku tai nousu, tietylle ajanjaksolle mainitaan.Kassavirta on yleensä katseli määrittämiseksi yrityksen 's arvo, ongelmia top likviditeettiä ja arvioitaessa tulojen saavuttaa suoriteperusteinen kirjanpito. Se määrittää myös riski yrityksen kanssa.

Nettotulot osoittaa, kuinka kannattava yritys on ollut aikana. Nettotulos käytetään myös laskea osake-.

Yhteenveto

1. Nettotulos tai voitto on rahaa, että säilyy yrityksen vähentämisen jälkeen kaikki kulut. Kassavirta on rahaa, joka virtaa sisään ja ulos yrityksen sen eri toimintojen.
2. Verrattaessa kaksi, kassavirta on vähän vaikea manipuloida alle GAAP.
3. kassavirta on yleensä katseli määrittämiseksi yrityksen 's arvo, ongelmia top likviditeettiä ja arvioitaessa tulojen saavuttaa suoriteperusteinen kirjanpito. Se määrittää myös riski yrityksen kanssa.
4. nettotulos osoittaa, kuinka kannattava yritys on ollut aikana. Nettotulos käytetään myös laskea osake-.