Ero Supply ja Määrä MukanaSupply vs Määrä Mukana

'Supply' ja 'toimitettu määrä' ovat termejä, joita esiintyy tutkimuksessa taloustieteen.

'Supply' on nimetty nimi määrän tuotteita tai palveluita, jotka tulee tarjota tietyn yrityksen markkinatalouteen. Tarjonta on havainnollistettu tarjonta käyrä ja kuvaajan yksinkertaistamista ja kuva suhde hintojen ja määrien selvemmin. Se sisältää kaikki mahdolliset hinnat ja mahdolliset määrät, jotka ovat käytettävissä.

Samaan aikaan, 'toimitettu määrä' on nimi tiettyyn kohtaan tarjontakäyrä. 'Määrä toimitetaan' kuvaa niiden määrä, joka on halukas annetaan tietty markkinahinta. 'Määrä toimitetaan' on yleensä kuinka monta määrä riippuu hinnoista ja määrästä havainnollistetaan tietyn ajanjakson tai tilan.

Molemmat 'tarjonta' ja 'toimitettu määrä' voidaan kääntää kuvaajan. 'Supply' voidaan graafisesti koko tarjontakäyrä kaikki mahdolliset hinnat ja määrä ja niiden risteyksiä. 'Määrä toimitetaan' näkyy tarjonnan käyrä. Se on yksi tietty piste tai leikkauspiste välillä tietyn hinnan ja määrän.

Kun tarjonta kasvaa, tarjonta käyrä siirtyy oikealle. Jos näin tapahtuu, määrä määrä kasvaa samoin kuin mahdolliset markkinahinta. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat tarjontaa. Jos tarjonta deceases, siirto tapahtuu vasemmalle indikaattorina.

Muita tekijöitä ovat: hyödykkeiden hintojen, tuotantokustannusten (joka sisältää nousu tai lasku tuotannossa, resursseja, työvoimaa, ja muut vastaavat tuotteet), hinta liittyviä tavaroita (suhteessa kilpailu ja muut myyjät), teknologian käytössä, ympäristö- tapahtumien kuten luonnonkatastrofit ja talouskriisit, verojen tai tukien ja välilliset verot ovat vain osittaisia ​​kohteita, jotka voivat aiheuttaa muutoksia (erityisesti pisara tai lisäys) tarjonnan. Myös muita asioita katsotaan ovat markkinoiden odotukset sekä makuun, tulojen ja etuja potentiaalisia kuluttajia.

Liikkuminen toimitetun määrän luonnehditaan yhdestä pisteestä (määrän toimitukseen) toiseen kohtaan. Liike on usein seurausta vaihtelu hinta tuotteen tai palvelun. Siirtymä (joko laskee tai nousee) tarjonnan käyrä vaikuttaa yleensä kaikki komponentit: mahdollisia markkinahintoihin ja se määrä, jolla määrää. Toisaalta, muutos toimitettu määrä voi aiheuttaa vähäinen vaikutus koko tarjontakäyrä.Yhteenveto:

1. '' on yleinen ja olennainen osa tutkimuksessa taloustieteen kun taas 'toimitettu määrä' on vain osa tarjontaa. 'Supply' on yksi termejä käytetään kuvaamaan koko hinnan välinen suhde ja määrä. Sen sijaan 'toimitettu määrä' on erityinen termi tietyn määrän määrän ja tietyn markkinahinnan.

2. tarjonta on koko suhde määrää ja hintaa, kun toimitettu määrä ja sen samansuuntaiset hinta on vain osa tarjonnan suhdetta. 'Supply' sisältää kaikki mahdolliset markkinahintoja ja määrästä määrä, kun 'toimitettu määrä' koskee vain yhtä tiettyä markkinahinta ja määrä määrä.

3. vastine 'tarjonta' on 'kysyntää', kun vastaava termi 'toimitettu määrä' on 'määrä kysyntää.'

4. Muutos tai muutos tarjontakäyrä vaikuttaa kaikkiin osia, kun muutokset toimitettu määrä on minimaalinen vaikutus.

5. toimitettu määrä (sen vastaava hinta) on komponentti tarjontakäyrä. Useita tai Kokoelma toimitettu määrä voi rakentaa tarjontakäyrä.