Ero CIF ja FOBCIF vs. FOB

Kun otetaan huomioon mailin tiettyjen tavaroiden käytämme tänään oli siedettävä varastosta ruokakauppaan kotiimme, on paljon ihmisiä mukana komentoketjussa. Sillä yritykset, jotka saavat kauppatavaraa, siellä on usein eri muistiinpanoja konossementti kustannuksista ja kattavuus tahansa kauppatavaraa vastaanotettu. 'CIF' ja 'FOB' ovat kaksi toteaa, että voisi näkyä konossementti. Ne ovat merkityksiä vastaanottajalle, onko vai ei mitään maksua sisältää toimituskulut vai ovatko ne vielä maksettava. On tärkeää, että yksittäisten käsittelyyn kauppatavaraa kiinnittää huomiota muistiinpanoja konossementti, jotta merenkulun prosessi sulavasti.

Kun vastaanotin on siirron näkee 'CIF' on konossementti, tämä on lyhenne sanoista 'kulut, vakuutus ja rahti.' Tämä tarkoittaa, että hinta, joka noteerattiin ostajalle sisältyy kustannuksia kohde, joka on matkalla, vakuutuksen kohteita, jos jotain tapahtuu, ja rahtikulut, jotka kertyivät. Kun lähetys vastaanotetaan ja se on 'FOB' on konossementti, tämä on lyhenne sanoista 'free on board'. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssi, joka annettiin ostajalle kuuluu myyjän 's myös toimittaa tavaran vastaanottajalle toisin CIF. Tyypillisesti CIF on nähnyt vain lähetyksiä, jotka oli lähetetty meren tai vesistöön koko maassa. Tämän prosessin , myyjä on vastuussa tavaran kunnes ne ohittamaan satamassa, jossa ne toimitetaan. Sen jälkeen piste, ostaja ottaa vastuun ja maksaa ylimääräisiä kertyneet tai välttämättömät kustannukset. Kuten CIF, FOB tyypillisesti käytetään ainoastaan ​​tavaroista lähetetään valtameren tai vesistöihin. FOB avulla myyjä voi valita paljon he maksavat ja vakuutuksen samalla ostaja keskittyä maksaa tuotteen yksinään eikä muita palveluja, jotka liittyvät sen kuljetuksen. CIF on edullinen, kun on olemassa vähäisyydestä merenkulun mennä ulos tai niiden liiketoiminta on suhteellisen uusi. Suuremmille määriä rahtia, tämä katsotaan haittaa ostajalle, ja useimmat mieluummin muita menetelmiä merenkulun. FOB menetelmä merenkulun sopii niille, jotka lähetätte suuria määriä kohteita tai kohteita arvo on korkea.
Yhteenveto:1. 'CIF' ja 'FOB' ovat kaksi termiä, jotka liittyvät merenkulun tavaroiden ja kauppatavaraa valmistajalta ostajalle. 'CIF' tarkoittaa 'kulut, vakuutus ja rahti', joka tarkoittaa, että ostaja ottaa vastuun näistä asioista ja että se ei ole hinta. 'FOB' tarkoittaa 'free on board', mikä tarkoittaa, että valmistaja ottaa vastuun kohteita ja se on noteerattu ostajalle.