Ero keskiarvo ja painotettu keskiarvoKeskimäärin vs Painotettu keskiarvo

'Keskimääräinen' ja 'painotettu keskiarvo' tietyn määrän joukko komponentteja on sama tunne saapuu lopputulokseen. Näitä termejä voidaan käyttää matematiikan, tilastotieteen alan rahoituksen ja liiketoiminnan. On kuitenkin olemassa tiettyjä sekaannuksia, jotka lietsovat näiden kahden asian välillä. Lisäksi kohtaaminen ilmaisu 'keskimääräinen' ja 'painotettu keskiarvo' ensimmäistä kertaa ovat melko uhkaava. Mutta tietäen nämä ehdot varmasti antaa sinulle reuna matematiikan ja liiketoiminnan. .

Ymmärtää keskimääräinen painotettu keskiarvo, ne on määritelty matemaattisesti ja liiketoiminnan näkökulma tavalla. Tämän, on helpompi ymmärtää, kun käyttää näitä termejä ja miten niitä on käytettävä.

Kun keskimääräinen käytetään matemaattisia aikavälillä on löytää keskellä arvo keräämiseen. Sitä kutsutaan myös keskeinen suuntaus, koska sitä käytetään löytää keskeinen taipumus tietyn ryhmän tietoja. Menetelmät tilastot ovat yleensä väliaineen löytämisessä Kehityssuunnan tietyn tietoryhmän. Keskimääräinen arvo on yksinkertaisesti esitys koko aineistosta. Jos numero on tietyllä tietokokonaisuus, niin että määrä on keskiarvo, joka asettaa. Jos koskaan numeron tietyn datajoukon ei ole sama, niin numerot on kerättävä ja laskea keksiä vain yksi numero edustaa niitä kaikkia. Menetelmä, jota käytetään eniten on aritmeettinen keskiarvo. Toinen menetelmä löytää Kehityssuunnan on mediaani. Tätä käytetään silloin, kun numeroita jakelu asettaa vaihtelevat suuresti, niin mediaani on tajunnut käyttämällä tiettyjä kaavoja.

Painotettu keskiarvo toisaalta käytetään monilla eri aloilla, mutta sitä käytetään eniten erityisesti alalla kirjanpidon. Sitä käytetään yleensä aloilla, joilla matemaattinen arvioinnit ja analyysi on tarpeen. Päätarkoituksena painotettu keskiarvo on laittaa arvon tai painon tiettyjä osia niin, että pystyt keksimään oikea ratkaisu ongelmaan, että olet ratkaista. Sijoitetaan yhteinen keskiarvo kuhunkin ei ole sama kuin miten painotettu keskiarvo on käytettävä. Kun se tulee taloudelliseen puoleen, painotettu keskiarvo on keskiarvo pääomapalautukset tietyn sidos tai lainan kunnes pääasiallinen arvo on maksettu.

YHTEENVETO:1.

Keskimääräiset käytetään matemaattisia yhtälöitä, kun painotettu keskipituus käytetään päivittäiseen toimintaan henkilöiden elämään, kuten rahoitus.
2.

Keskiarvo on tärkein esitys datajoukon, kun taas painotettu keskiarvo on arvioitava ensin saada aikaan tietty ratkaisu tiettyyn ongelmaan.
3.