Ero voittoa ja ei-voittoaVoittoa vs Ei-voittoa

On monia organisaatioita, jotka toimivat hyväntekeväisyys- tai kasvatuksellisista syistä. Voitto tai ylijäämäinen että nämä organisaatiot ansaitsevat eivät jaetaan hoitajan ja osakkeenomistajia. Se hyöty, jonka on vaadittu nimenomaan ylijäämä tällaisten järjestöjen säilytetään uusia ohjelmia, raikas kulut, ja tulevia toimintoja. Järjestöjen, kuten näitä kutsutaan voittoa tavoittelemattomat organisaatiot. Niitä kutsutaan myös ei-voittoa, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tai ei-voittoa järjestöt.

Jotkut tärkeimmistä asioista noin voittoa tai ei-voittoa organisaatioille on, että ne eivät ole yksityisomistuksessa. Voittoa tavoittelemattomien järjestöjen on levyt ja valvoa jäseniä. Nämä jäsenet eivät saa mitään taloudellista hyötyä saama organisaatio. Nämä jäsenet eivät voi myydä osakkeita, jne. Monet valtiolliset organisaatiot täyttävät kriteerit kutsutaan voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, mutta useimmissa maissa valtion organisaatioissa ei pidetä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen.

Voittoa järjestöt saavat verovapauden liikevaihto- ja kiinteistöveron. Ylijäämä että ansaitaan menee palkata uusia työntekijöitä. Joskus vapaaehtoiset palkataan jotka eivät ota mitään kuukausipalkka myös. Ylijäämä käytetään laajentamiseen ohjelman, uusia projekteja, ja palkitsemalla työntekijöitä työskentelevät niille.

Ei-voittoa järjestöt voisivat olla säätiöiden, hyväntekeväisyysjärjestöt, ammattiliitot, palvelu järjestöjen tai osuuskuntien. Ne voivat myös olla kyvyt ja säätiöt. Säätiöt yleensä jo suuria varoja. Nämä säätiöt antavat apurahoja voittoa organisaatioita, tai rahat on saatu lahjoituksina.

Monet sääntöjä ja määräyksiä on noudatettava ennen perustamista ei-voittoa tavoittelematon organisaatio. Heidän täytyy noudattaa hallinnon sääntöjä. Jotkin organisaatiot, jotka ovat hyvin suuria tarvitse paljastaa talouden yleisölle.
Voittoa organisaatiot ovat periaatteessa kahta tyyppiä: board vain ja jäsenyyden.Nen kortti vain organisaatio on kortilla, joka on itse valinnut. Voima jäsenyyden on rajoitettu ja siirtänyt hallituksen. Ne eivät voi edes harkita luovuttajien, joilla jäsenyys organisaation. Vuonna jäsenjärjestö, hallitus valitaan. Nämä hallituksen jäsenet kokoontuvat säännöllisesti ja niillä on valta muuttaa mitään sääntöjen he haluavat muuttaa.

Se on nähty, että tällaiset organisaatiot ovat liittyneet työntekijät, jotka ovat hyvin intohimoisesti, mitä he tekevät, ja tämä johtaa korkea saavutuksia voittoa tavoittelemattomien vaikka taloudellista hyötyä ei ehkä par muiden yksityisten yritysten. On havaittu, että ei-voittoa tai ei-voittoa organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa yhtä tehokkaasti tai parempi käyttämällä menetelmiä, kuten vastuullisuus, sisäistä hallintoa, seurataan tuloksia jne

Termi 'ei-voittoa' on laaja-alainen käsite, joka kattaa organisaatiot, kuten: ei-voittoa, hyväntekeväisyysjärjestöt, kansalaisjärjestöt (NGO), kansalaisyhteiskunnan järjestöjä (CSO), yksityiset vapaaehtoisjärjestöt (PVOs), jne .
Voittoa ei-voittoa sekä luokitella 501 (c) (3) yritykset oikeuksia Yhdysvaltain IRS Tax Code. Ainoa ero saattaa olla niiden lähde toimintarahastojen ja liiketoimintamalli.

Yhteenveto: