Ero Acquisition Menetelmä ja osto MethodHankinta Menetelmä vs Purchase Menetelmä

Hankintamenetelmää ja osto menetelmällä kirjanpito prosesseja, jotka ovat lähes samat kaikessa. Periaatteet sekä hankinta- menetelmän ja hankintamenomenetelmällä ovat samat. On vaikea törmännyt mitään eroa näiden kahden välillä.

Hankinta menetelmä, ensimmäinen tulla voimaan, oli vakiolomaketta käyttäen. Hankintamenomenetelmä tuli myöhemmin ja käytetään fuusion tai yritysoston.

Vuonna hankintamenetelmää, on olemassa kaksi tapaa kirjanpito hankinta kirjanpito ja sulautumisen yhteydessä. Hankinta on arvostettu käypään arvoon. Lisäksi ero ostohinnan ja käyvän arvon on kirjattu liikearvoksi.

Hankintamenomenetelmä myös tiettyjä samoja piirteitä kuin sulautumisen yhteydessä. Tämä menetelmä auttaa jolla on tasainen tila kirjanpitoa menojen liittyvät hankintaan.

Yksi tärkeimmistä välillä havaittu eroja oston menetelmä ja hankinta menetelmä on, että entinen yksi on enemmän harkinnanvarainen osto- allokointilaskelma tilassa. Toisaalta, hankintamenetelmällä on enemmän markkinalähtöinen tunnustamista tilassa.Vuonna hankintamenetelmää, liiketoimintojen yhdistämisen heijastuvat täydellä käyvän arvon, jota ei nähty hankintamenomenetelmällä. Hankinta Menetelmä sisältää myös määräysvallattomille omistajille ja ehdolliset, jota ei voida nähdä hankintamenomenetelmällä. Hankintamenetelmää nähdään tuottaa enemmän todenmukaisesti aineettomien hyödykkeiden, mikä tarkoittaa, ettei tilinpäätös avoimempia ja enemmän merkitystä.

Kun ostat menetelmällä, yritys, joka tekee osto vain tulee muihin yhtiötä sijoituskohteena. Tässä maksettu ostamiseen voi olla suurempi kuin markkina-arvon. Tämä on sama hankintamenetelmää, jossa yhtiö ostaa toisen laajentaa omaa liiketoimintaa.

Yhteenveto

1. Hankinta menetelmä, ensimmäinen tulla voimaan, oli vakiolomaketta käyttäen. Hankintamenomenetelmä tuli myöhemmin ja käytetään fuusion tai yritysoston.
2. hankintamenetelmää, on olemassa kaksi tapaa kirjanpito hankinta kirjanpito ja sulautumisen yhteydessä. Hankinta on arvostettu käypään arvoon. Lisäksi ero ostohinnan ja käyvän arvon on kirjattu liikearvoksi.
3. Hankintamenomenetelmä auttaa jolla on tasainen tila kirjanpitoa menojen liittyvät hankintaan.
4. Hankintamenomenetelmän on enemmän harkinnanvarainen osto- allokointilaskelma tilassa. Toisaalta, hankintamenetelmällä on enemmän markkinalähtöinen tunnustamista tilassa.